Libnet.ro
UNICEF

12:30

Reactia lui Tudorel Toader dupa ce Kovesi a depus plangere impotriva sa

B1 B1,
Reactia lui Tudorel Toader dupa ce Kovesi a depus plangere impotriva sa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat imediat dupa ce procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a depus plangere la CSM impotriva sa pentru imixtiune in activitatea procurorilor prin de. continuă pe B1

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa ce Kovesi i-a facut plangere la CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa ce sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a sesizat CSM cu privire la o posibila afectare a independentei sistemului judiciar printr-o declaratie a ministrului.

Tudorel Toader, dupa ce Kovesi a afirmat ca procurorii verifica hotararile de Guvern din dosarul Belina: Legalitatea unei hotarari de guvern o verifica judecatorul, nu procurorul

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat marti ca legalitatea unei hotarari de guvern este verificata de judecatorul specializat in contencios administrativ, nu procurorul. Precizarea sa vine.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, o contrazice pe Kovesi cu privire la dosarul Belina: Legalitatea unei Hotarari de Guvern o verifica judecatorul, nu procurorul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a contrazis-o, marti, pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, atragandu-i atentia ca legalitatea unei Hotarari de Guvern, inclusiv a celei legate de dosarul Belina, poate fi verificata doar de un judecator, nu de un procuror.

Conflict in justitie privind dosarul Belina: Kovesi, plangere la CSM impotriva lui Tudorel Toader

Procurorul-general al DNA, Laura Codruta Kovesi, a depus o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) privind declaratiile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe dosarul Belina.

Tudorel Toader: Legalitatea unei HG nu o verifica procurorii, ci judecatorii de contencios administrativ / Declaratia ministrului justitiei, data dupa ce DNA a acuzat adoptarea ilegala a doua HG in Dosarul Belina

Ministerl justitiei, Tudorel Toader a afirmat marti dimineata ca legalitatea unei hotarari de guvern nu o verifica procurorii si judecatorii de contencios administrativ, declaratia venind in contextul anchetei DNA in dosarul Belina.

Tudorel Toader se supune directivelor lui Dragnea si iese public: Anunturi despre legile justitiei si parerea ministrului pe ancheta DNA privind lacul Belina (VIDEO)

Dupa ce luni, Liviu Dragnea i-a cerut public ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa rupa tacerea de aur si sa iasa public sa vorbeasca despre calendarul de aprobare a modificarilor la legile.

Tudorel Toader, pus la treaba in interesul PSD. Liviu Dragnea, cereri imperative pentru ministrul Justitiei (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a intrat in dizgratia PSD. Dupa ce Codrin Stefanescu l-a criticat puternic pe ministru si chiar a afirmat ca va cere revocarea acestuia in urmatorul CEx al.

Iohannis, ingrijorat profund de reforma justitiei propusa de ministrul Tudorel Toader

Klaus Iohannis s-a declarat marti ingrijorat profund de propunerile de reforma a Justitiei promovate de Tudorel Toader, exemple concrete fiind eliminarea presedintelui din procedura de numire a procurorilor sefi si trecerea Inspectiei Judiciare in subordinea ministrului Justitiei.

Initiativa Romania cere demisia lui Tudorel Toader: Ne apropiem de stoparea definitiva a luptei impotriva coruptiei si subordonarea politica a DNA

Miscarea civica Initiativa Romania solicita demisia ministrului Justitiei Tudorel Toader, care a intervenit in aceasta dimineata intr-o ancheta penala a DDNA, cerand, practic, inchiderea dosarului Belina in care sunt anchetati ministri ai Guvernului Dragnea-Tudose.

DNA il acuza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, de imixtiune in activitatea procurorilor si sesiseaza CSM

DNA reactioneaza dur la declaratiile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe tema dosarului Belina. Si il acuza de imixtiune in activitatea procurorlor. Procurorii anti-coruptie il reclama pe.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )