Libnet.ro
UNICEF

23:00

Prima reactie a premierului spaniol dupa CARNAGIUL DE LA BARCELONA (FOTO)

B1 B1,
Prima reactie a premierului spaniol dupa CARNAGIUL DE LA BARCELONA (FOTO)

Premierul spaniol Mariano Rajoy a declarat joi, dupa atentatul terorist de la Barcelona Detalii AICI si AICI), ca tine legatura cu autoritatile din metropola catalana si ca prioritatea o reprezinta acordarea. continuă pe B1

Prima reactie a premierului spaniol dupa ATENTATUL DE LA BARCELONA (FOTO)

Premierul spaniol Mariano Rajoy a declarat joi, dupa atentatul terorist de la Barcelona Detalii AICI si AICI), ca tine legatura cu autoritatile din metropola catalana si ca prioritatea o reprezinta acordarea.

Prima reactie a unui oficial spaniol, dupa atentatul de la Barcelona

Premierul spaniol Mariano Rajoy a declarat joi seara ca tine legatura cu autoritatile din Barcelona dupa atacul terorist comis in metropola catalana si ca prioritatea o reprezinta acordarea de ingr.

Prima reactie a medicului tarat pe strazi de politisti dupa ce s-a certat cu acestia (VIDEO)

Medicul Ciprian Cristescu, cel care a fost tarat pe strazi de politisti dupa ce s-a certat cu acestia, sustine ca regreta incidentul in care a fost implicat. Totodata, acesta le-a cerut scuze.

Cine este barbatul care ar fi inchiriat furgoneta care a intrat in multime la Barcelona (FOTO)

Barbatul care ar fi inchiriat furgoneta care a intrat in multime la Barcelona ar fi fost identificat. Potrivit El Pais, acesta se numeste Driss Oukabir si ar fi inchiriat autovehiculul.

VIDEO. Liberalii au castigat in USR: Partidul se va pozitiona impotriva initiativei Coalitiei pentru Familie, care vrea ca familia sa fie definita in Constitutie drept casatoria dintre un barbat si o femeie. Prima reactie a lui Nicusor Dan

Tabara liberala a castigat in USR, partidul pozitionandu-se impotriva initiativei Coalitiei pentru Familie, care vrea ca familia sa fie definita in Constitutie drept casatoria dintre un barbat si o femeie. Aceasta este prima pozitionare oficiala impotriva initiativei CpF a unei formatiuni din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2023 seconds )