Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a procurorului general dupa decizia CCR: Vrem sa stim daca magistratii mai sunt independenti (VIDEO)

B1 B1,
Prima reactie a procurorului general dupa decizia CCR: Vrem sa stim daca magistratii mai sunt independenti (VIDEO)

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a avut joi o prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale privind refuzul lui Klaus Iohannis de a o revoca pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi. in contextul. continuă pe B1

Prima reactie a DNA dupa decizia CCR

Procurorii DNA reactioneaza la discutiile generate de comunicatul emis de Curtea Constitutionala, privind conflictul constitutional dintre presedinte si Guvern, comunicat in care se spune ca presedintele urmeaza sa semneze decretul.

Prima reactie a DNA, dupa decizia Curtii Constitutionale

Procurorii DNA au avut o prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale care a admis, miercuri, sesizarea Guvernului privind un conflict juridic de natura constitutionala intre ministrul Justitiei si.

Florin Iordache, reactie dupa decizia CCR: Codruta go home

Florin Iordache, artizanul din spatele modificarilor legislative din justitie, a avut o reactie de bucurie dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea Laurei Codruta Kovesi si a cerut ca aceasta sa.

Reactia lui Tudorel Toader dupa decizia CCR in cazul lui Kovesi

La scurt timp dupa decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris o postare pe o retea de socializare in care argumenta ca verdictul Curtii Constitutionale valorifica principiul.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa decizia CCR

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut o prima reactie dupa decizia luata de Curtea Constitutionala, aceea de a admitesesizarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. CCR a constatat,.

Prima reactie a Comisiei Europene dupa decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi

Comisia Europeana a transmis joi, prin vocea unui purtator de cuvant, ca nu comenteaza deciziile curtilor nationale, dar monitorizeaza lupta anticoruptie prin intermediul Mecanismului de Cooperare si.

PRIMUL MESAJ al presedintelui Iohannis, dupa decizia CCR in cazul Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu prilejul Zilei Rezervistului Militar. Aceasta este primul mesaj al Administratiei Prezidentiale, dupa decizia de miercuri a Curtii Constitutionale CCR) cu.

DNA, prima reactie dupa decizia CCR: Ne exprimam ingrijorarea fata de potentiala afectare a statutului de independenta a procurorilor

Directia Nationala Anticoruptie reactioneaza dupa ce Curtea Constitutionala a anuntat ca a constatat existenta unui conflict intre Guvern si presedinte dupa refuzul lui Klaus Iohannis de a o revoca din fu.

Tudorel Toader, prima reactie dupa decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader reactioneaza dupa ce judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis miercuri ca exista un conflict constitutional intre Executiv si Presedintie prin refuzul lui Klaus Io.

Reactia procurorilor din CSM, care au dat aviz negativ pe revocarea lui Kovesi, dupa decizia CCR

Sectia pentru procurori a CSM a reactionat dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa semneze decretul de revocare din functie a procurorului-sef DNA, Laura Codruta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )