Libnet.ro
UNICEF

17:45

Prima ZAPADA din Europa a cazut la Moscova (VIDEO)

B1 B1,
Prima ZAPADA din Europa a cazut la Moscova (VIDEO)

Capitala Rusiei a fost lovita in noaptea de joi spre vineri de primul viscol din acest an. Mercurul din termometre a coborat sub 0 grade, iar pe alocuri a nins puternic. Pe principalele artere din. continuă pe B1

Asa va arata primul restaurant subacvatic din Europa (FOTO)

Primul restaurant subacvatic din Europa se va deschide in Norvegia si se va numi Under. Lucrarile vor incepe in luna februarie 2018 si se vor finaliza in 2019. Jumatate din local va.

Care este situatia pensiilor private romanesti, in comparatie cu cele din Europa

Fondurile de pensii private din Romania Pilonul II si III) s-au clasat pe locul noua anul trecut in topul celor mai performante fonduri din Europa cu un randament real de 5%, arata un studiu al.

Noua Zeelanda, pe cale sa devina prima tara din Asia-Pacific ce legalizeaza complet marijuana

Noua Zeelanda ar putea deveni prima tara din zona Asia-Pacific ce va legaliza cannabisul pentru uz personal. O improbabila alianta de partide populiste, de centru si de stanga a pus deja politicile privind drogurile pe agenda viitorului guvern, informeaza Reuters.

O tara din Europa va renunta la cash din 2023

In acest moment, doar 18% din totalitatea tranzactiilor efectuate pe teritoriul tarii implica bancnotele fizice, informeaza World Economic Forum, dupa cum informeaza Gandul. Trecerea la un sistem.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )