Libnet.ro
UNICEF

11:00

Un primar din judetul Iasi a fost condamnat la opt ani de inchisoare cu executare. Ce gest extrem a facut complicea lui cand a auzit acest lucru

Antena3 Antena3,
Un primar din judetul Iasi a fost condamnat la opt ani de inchisoare cu executare. Ce gest extrem a facut complicea lui cand a auzit acest lucru

Un primar din judetul Iasi a fost condamnat la opt ani de inchisoare cu executare. O notarita, condamnata si ea in acelasi dosar si care i-a fost complice, s-a sinucis. Magistratii de la Curtea. continuă pe Antena3

Omul de afaceri Cornel Penescu, condamnat la opt ani de inchisoare in mai multe dosare de coruptie, va fi eliberat conditionat

Omul de afaceri Cornel Penescu, fost finantator al FC Arges, care executa o pedeapsa de opt ani de inchisoare dupa ce a fost condamnat in sapte dosare penale, va fi pus in libertate, a decis miercuri Tribunalul Arges, potrivit News. ro.

Fost prefect, condamnat la opt ani de inchisoare pentru coruptie(FOTO)

Fostul prefect al judetului Galati, Catalin Emanoil Bocaneanu, a fost condamnat la opt ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, informeaza Mediafax. Decizia instantei nu este.

Fostul primar Gheorghe Nichita de la Iasi a primit patru ani de inchisoare cu executare

Gheorghe Nichita, fost primar al Municipiului Iasi, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 4 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita.

Un accident in care au fost ranite 14 persoane a avut loc in judetul Iasi

Un numar de 14 persoane au fost ranite, astazi, dupa ce un microbuz de transport persoane si un TIR cu cereale s-au ciocnit in judetul Iasi, la fata locului intervenind mai multe edchipaje de pompieri si Ambulanta.

A fost torturat si umilit, iar apoi a murit. Motivul incredibil pentru care un copil de opt ani a fost ucis

Caz socant in Statele Unite. Un baiat in varsta de opt ani a fost ucis de catre iubitul mamei lui, pe motiv ca ar fi homosexual. inainte de crima, baietelul a fost turturat si umilit.

Fostul manager al CEO a fost condamnat la inchisoare cu suspendare in procesul acordarii de plati compensatorii catre Aurel Medintu

Laurentiu Ciobotarica, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia CEO) a fost condamnat de Tribunalul Gorj la o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru acordarea de plati compensatorii catre fostul director al Diviziei Energetice, Aurel Medintu, pentru a parasi functia.

webPR:Campania ECOTIC Statia de Reciclare ia startul in etapa II din judetul Prahova

Statia de Reciclare este o campanie de informare si colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE), lansata de Organizatia ECOTIC in iunie 2016 si dedicata in special mediului rural, dar si celui urban din Romania. Dupa ce a strabatut judetele Iasi, Brasov, Arges si Sibiu, Statia de Reciclare ia startul in cea de-a doua etapa din Judetul Prahova, incepand din 16 noiembrie 2017, cu ajutorul Consiliului Judetean Prahova, Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Parteneriatul pentru Managementul Deseurilor Prahova, Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova si ROSAL Ploiesti.

Sfarsit tragic pentru o fetita de opt ani. A murit in timp ce pilota o masina de curse

O fetita de opt ani, pilot de masini de curse, a murit intr-un accident produs in vestul Australiei in timpul unei curse de drag. Vehiculul pe care il conducea fata s-a lovit de un parapet de.

Fost senator din partidul lui Basescu, condamnat la inchisoare pentru mita electorala

Fostul senator Christian Gigi Chiru a fost condamnat definitiv luni de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni inchisoare cu suspendare, el fiind acuzat ca a dat mita.

Fostul primar al orasului Iasi, Gheorghe Nichita, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Gheorghe Nichita, fost primar al municipiului Iasi, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 4 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita, relateaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )