Libnet.ro
UNICEF

15:30

Primaria Bucuresti: Centrul pentru situatii de urgenta este functional

B1 B1,
Primaria Bucuresti: Centrul pentru situatii de urgenta este functional

Primarul General, Gabriela Firea, impreuna cu Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, Secretarul de Stat in Ministerul Afacerilor Interne, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Dr. Raed Arafat, managerul. continuă pe B1

Primaria Bucuresti: Centrul pentru situatii de urgenta este functional (FOTO)

Primarul General, Gabriela Firea, impreuna cu Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, Secretarul de Stat in Ministerul Afacerilor Interne, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Dr. Raed Arafat, managerul.

Centrul pentru Situatii de Urgenta din Capitala este functional

Centrul Municipal Integrat pentru Situatii de Urgenta este operational, arata un comunicat al Primariei Capitalei, potrivit caruia proiectul, care a fost preluat la nivel de cladire, a fost dotat cu echipamente ultramoderne si in prezent este pus la dispozitia serviciilor de urgenta.

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta: 31 de localitati au fost afectate de fenomenele meteo extreme din ultimele 24 de ore

In urma ploilor abundente din ultimele 24 de ore, au fost afectate 31 de localitati din 14 judete, a transmis, duminica, IGSU. Gospodarii inudate, turme de animale si drumuri blocate sunt doar cateva dintre efectele fenomenelor meteo din ultima zi.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )