Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primaria Capitalei va achizitiona 100 de troleibuze autonome

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primaria Capitalei va achizitiona 100 de troleibuze autonome

Primaria Capitalei va achizitiona 100 de troleibuze autonome si 130 de autobuze hibride, a decis, astazi, Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB). Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 488 milioane lei, din care 80% ar putea veni de la Fondul de Mediu. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Capitalei vrea sa acceseze circa 500 milioane lei din Fondul de mediu pentru a cumpara 100 de troleibuze si 130 autobuze hibride

Primaria Capitalei vrea sa acceseze bani din Fondul de Mediu pentru cumpararea a 100 de troleibuze si 130 autobuze hibride, potrivit unui proiect adoptat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Valoarea proiectului este de circa 500 milioane lei, din care finantarea eligibila ar reprezenta circa 80% din proiect. Institutia vrea bani europeni si pentru modernizarea liniilor tramvaielor 1 si 10 cu fonduri europene.

Primaria Capitalei vrea bani europeni pentru cumpararea a 100 de troleibuze, 130 autobuze hibride si 20 de tramvaie, n valoare de circa 740 milioane lei

Primaria Capitalei va depune o cerere de finatare pentru cumpararea a 100 de troleibuze si 130 autobuze hibride cu fonduri europene, potrivit unui proiect adoptat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Valoarea proiectului este de circa 500 milioane lei, din care finantarea nerambursabila ar reprezenta circa 80% din proiect. Institutia va depune cereri de finantare si pentru modernizarea liniilor tramvaielor 1 si 10 cu fonduri europene.

Primaria Capitalei va desfiinta administratiile din subordine care se ocupa de serviciile publice

Primaria Capitalei va desfiinta administratiile din subordinea sa care se ocupa de serviciile publice, mai exact Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement ALPAB), Administratia Strazilor, Administratia Fondului Imobiliar si Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane, potrivit unui proiect de hotarare care a fost transmis consilierilor generali miercuri dupa-amiaza, cu mai putin de 24 de ore inainte de sedinta CGMB.

Rectificare bugetara la Primaria Capitalei. Minus de peste 200 de milioane lei la Strazi si Spitale, plus de 70 de milioane de lei la Recreere si Religie

Primaria Capitalei prevede o noua rectificare bugetara, care se va dezbate joi in sedinta CGMB. Potrivit proiectului, multe institutii au solicitat diminuarea bugetelor pe 2018. Una dintre acestea este Administratia Strazilor, care solicita o taiere de 152,7 milioane de lei.

Rectificare bugetara la Primaria Capitalei. Minus de peste 200 de milioane lei la Strazi si Spitale

Primaria Capitalei prevede o noua rectificare bugetara, care se va dezbate joi in sedinta CGMB. Potrivit proiectului, multe institutii au solicitat diminuarea bugetelor pe 2018. Una dintre acestea este Administratia Strazilor, care solicita o taiere de 152,7 milioane de lei.

Primaria Capitalei a alocat 111 milioane euro pentru investitiile din sanatate

Primaria Capitalei a alocat, in acest an, 111 milioane de euro pentru investitiile din sectorul sanatatii, un buget record, comparativ cu ultimii 25 de ani, dupa cum ne-au transmis reprezentantii Municipalitatii.

Primaria Capitalei deconteaza benzina pentru cei care impart masina

Gabriela Firea a facut o serie de declaratii referitoare la proiectele pe carePrimarul Capitalei le are pe ordinea de zi. Avem proiecte pe ordinea de zi care consider ca vor schimba in bine viata.

Primaria Capitalei: Bani taiati de la spitale si infrastructura, directionati catre biserici si concerte

Situatie cel putin ciudata la urmatoarea rectificare bugetara a Primariei Capitalei cand va fi discutata o rectificare bugetara pentru Administratia Strazilor si Administratia Spitalelor care au solicitat diminuari bugetare.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )