Libnet.ro
UNICEF

06:45

Primaria Capitalei deconteaza benzina pentru cei care impart masina

Antena3 Antena3,
Primaria Capitalei deconteaza benzina pentru cei care impart masina

Gabriela Firea a facut o serie de declaratii referitoare la proiectele pe carePrimarul Capitalei le are pe ordinea de zi. Avem proiecte pe ordinea de zi care consider ca vor schimba in bine viata. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru cei care utilizeaza Android

Google va cere bani producatorilor de smartphone-uri si tablete din Europa pentru a putea instala sistemul de operare Android. Decizia gigantului american vine dupa ce Comisia Europeana a amendat Google cu 4,34.

Primaria Capitalei va desfiinta administratiile din subordine care se ocupa de serviciile publice

Primaria Capitalei va desfiinta administratiile din subordinea sa care se ocupa de serviciile publice, mai exact Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement ALPAB), Administratia Strazilor, Administratia Fondului Imobiliar si Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane, potrivit unui proiect de hotarare care a fost transmis consilierilor generali miercuri dupa-amiaza, cu mai putin de 24 de ore inainte de sedinta CGMB.

Primaria Capitalei a alocat 111 milioane euro pentru investitiile din sanatate

Primaria Capitalei a alocat, in acest an, 111 milioane de euro pentru investitiile din sectorul sanatatii, un buget record, comparativ cu ultimii 25 de ani, dupa cum ne-au transmis reprezentantii Municipalitatii.

Primaria Capitalei va achizitiona 100 de troleibuze autonome

Primaria Capitalei va achizitiona 100 de troleibuze autonome si 130 de autobuze hibride, a decis, astazi, Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB). Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 488 milioane lei, din care 80% ar putea veni de la Fondul de Mediu.

Rectificare bugetara la Primaria Capitalei. Minus de peste 200 de milioane lei la Strazi si Spitale, plus de 70 de milioane de lei la Recreere si Religie

Primaria Capitalei prevede o noua rectificare bugetara, care se va dezbate joi in sedinta CGMB. Potrivit proiectului, multe institutii au solicitat diminuarea bugetelor pe 2018. Una dintre acestea este Administratia Strazilor, care solicita o taiere de 152,7 milioane de lei.

Rectificare bugetara la Primaria Capitalei. Minus de peste 200 de milioane lei la Strazi si Spitale

Primaria Capitalei prevede o noua rectificare bugetara, care se va dezbate joi in sedinta CGMB. Potrivit proiectului, multe institutii au solicitat diminuarea bugetelor pe 2018. Una dintre acestea este Administratia Strazilor, care solicita o taiere de 152,7 milioane de lei.

Un judecator din Capitala, mesaj pentru ceiarestati si ulterior achitati: Toti platim pentru greselile noastre

Judecatorul Madalina Dardeci, de la Tribunalul Bucuresti, le-a cerut iertare, printr-un mesaj postat pe Facebook, celor care au fost retinuti, arestati si ulterior achitati. Pentru cei care au fost.

Cine trebuie sa prezinte cifrele pe Legea Offshore: cei care si dau cu parerea la TV sau Ministerul Finantelor?

Seful PSD Liviu Dragnea a spus miercuri, insistand pe idee, ca Legea Offshore trebuie discutata pe cifre, acuzandu-i pe cei care isi dau cu parerea ca nu au facut niciun calcul. Din pacate, foarte multi dintre cei care si-au dat cu parerea la TV sau pe holuri nu au facut niciun fel de calcul, a afirmat seful PSD. Ceea ce nu spune Dragnea e ca nu comentatorii de la TV trebuie sa prezinte cifrele care stau la baza Legii Offshore, ci Ministerul Finantelor. in ciuda solicitarilor insistente ale grupurilor parlamentare, cu exceptia PSD, Ministerul Finantelor nu a venit cu niciun studiu serios care sa fundamenteze o varianta sau alta a legii.

Vesti proaste pentru romanii care intentioneaza sa ia credit de la banci de anul viitor

Vesti proaste pentru romanii care intentioneaza sa ia credit de la banci de anul viitor. Banca Nationala a decis reducerea pragului de indatorare pentru imprumuturile pe care le acorda bancile din.

Lovitura pentru cei cu masini diesel si pe benzina: Decizia luata chiar acum de UE

Uniunea Europeana a luat o decizie care ii va afecta pe toti soferii cu masini diesel si benzina. Continuarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )