Libnet.ro
UNICEF

06:30

Primaria Capitalei, acord de peste 100 mil. euro pentru intretinerea pasajelor si podurilor din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Capitalei, acord de peste 100 mil. euro pentru intretinerea pasajelor si podurilor din Bucuresti

Primaria Capitalei intentioneaza sa incheie un acord-cadru de circa 462 milioane lei 104 milioane euro) cu TVA, prin contractarea unor servicii de curatenie si intretinere pentru pasajele si podurile rutiere din Bucuresti. continuă pe Wall-Street Ro

Rostar va inchide anul cu afaceri de peste 8 mil. euro, crestere sustinuta de piata interna

Producatorul de biscuiti Rostar, detinut de antreprenorul Halil Bulut, va inchide anul acesta cu o cifra de afaceri de peste 36 mil. lei 8,2 mil. euro), in crestere de 10% comparativ cu 2013, evolutie sustinuta de piata interna.

UPDATE. Bucuresti: Acord de peste o suta de milioane de euro pentru intretinerea pasajelor si podurilor

Serviciile de curatenie si intretinere pentru pasajele si podurile rutiere din Bucuresti vor costa pana la mai bine de o suta de milioane de euro, cu TVA, potrivit unui acord-cadru pe care Primaria Capitalei vrea sa-l incheie pentru o durata de patru ani.

Bucuresti: Acord de peste o suta de milioane de euro pentru intretinerea pasajelor si podurilor

Serviciile de curatenie si intretinere pentru pasajele si podurile rutiere din Bucuresti vor costa pana la mai bine de o suta de milioane de euro, cu TVA, potrivit unui acord-cadru pe care Primaria Capitalei vrea sa-l incheie pentru o durata de patru ani.

Primaria Capitalei va plati peste 2 milioane de lei pentru saci de dormit

Primaria Capitalei va cumpara 16. 500 de saci de dormit cu peste doua milioane de lei, acesta fiind una dintre masurile impuse de Legea de protectie civila.

AFI Palace Cotroceni: venituri de 22 mil. euro, la 9 luni

Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe, companie care detine mallurile AFI Palace Cotroceni si Ploiesti si proiectul de birouri AFI Park, a inregistrat venituri operationale nete de peste 27 mil. euro la 9 luni. Cele doua malluri si primele doua cladiri de.

Primaria Capitalei vrea sa contracteze servicii de curatenie si intretinere in Bucuresti pentru 104 MILIOANE euro

Cat ar putea sa coste serviciile de curatenie si intretinere a pasajelor si podurilor rutiere din Bucuresti? 104 milioane de euro. Atat da Primaria Capitalei, care vrea sa contracteze astfel de servicii prin.

Primaria Capitalei cumpara saci de dormit in valoare de 2 milioane de lei

Primaria Capitalei va cumpara cu 2. 500 de lei, fara TVA, 16. 500 saci de dormit, in urma licitatiei deschise care a fost organizata ca parte din masurile luate conform Legii 481/2004 privind protectia.

Constanta: Peste 100 de persoane cer demisia lui Victor Ponta, Radu Mazare si Teodor Melescanu

Peste 100 de persoane protesteaza, luni seara, in Constanta, solicitand demisia premierului Victor Ponta, a ministrului de Externe Teodor Melescanu si a primarului Radu Mazare, relateaza HotNews. Oamenii, in.

Venituri operationale nete de 27 milioane euro pentru AFI Europe in Romania

Mall-urile AFI Palace Cotroceni si Ploiesti si primele doua cladiri de birouri din parcul AFI Park din Bucuresti au fost evaluate, la sfarsitul lunii septembrie, la 522,5 milioane euro, au o rata de ocupare de 98% si au generat venituri operationale nete de peste 27 milioane euro in primele noua luni.

Compania de drumuri plateste inca 26 de milioane de euro pentru autostrada construita de Bechtel

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) va plati inca 26 de milioane de euro pentru finalizarea autostrazii construite de compania americana Bechtel. Este vorba de finalizarea lucrarilor la tronsonul de autostrada inaugurat acum 4 ani, cu luingimea de 52 de kilometri, intre Campia turzii si Gilau si lasat neterminat in proportie de 3%.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1908 seconds )