Libnet.ro
UNICEF

21:00

Rostar va inchide anul cu afaceri de peste 8 mil. euro, crestere sustinuta de piata interna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rostar va inchide anul cu afaceri de peste 8 mil. euro, crestere sustinuta de piata interna

Producatorul de biscuiti Rostar, detinut de antreprenorul Halil Bulut, va inchide anul acesta cu o cifra de afaceri de peste 36 mil. lei 8,2 mil. euro), in crestere de 10% comparativ cu 2013, evolutie sustinuta de piata interna. continuă pe Wall-Street Ro

Primaria Capitalei, acord de peste 100 mil. euro pentru intretinerea pasajelor si podurilor din Bucuresti

Primaria Capitalei intentioneaza sa incheie un acord-cadru de circa 462 milioane lei 104 milioane euro) cu TVA, prin contractarea unor servicii de curatenie si intretinere pentru pasajele si podurile rutiere din Bucuresti.

AFI Palace Cotroceni: venituri de 22 mil. euro, la 9 luni

Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe, companie care detine mallurile AFI Palace Cotroceni si Ploiesti si proiectul de birouri AFI Park, a inregistrat venituri operationale nete de peste 27 mil. euro la 9 luni. Cele doua malluri si primele doua cladiri de.

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, un apropiat al lui Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore / El este acuzat de un prejudiciu de peste 10 mil euro

Procurorii anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale si retinerea pentru 24 de ore a omului de afaceri Avraham Morgenstern, administrator al Shapir Structures S. L, si un apropiat al lui Radu Mazare, acuzat de doua infractiuni de evaziune fiscala.

Prodlacta Brasov si-a majorat afacerile cu 60%, la 6,6 mil. euro

Producatorul de lactate Prodlacta din Brasov a incheiat primele noua luni cu o cifra de afaceri de 29,28 milioane lei 6,6 milioane euro), in crestere cu 60% comparativ cu perioada similara a anului trecut, si cu pierderi de 6,48 milioane lei 1,4.

Comisia Europeana suplimenteaza cu 260 mil. euro fondurile pentru constructia de autostrazi in Romania

Comisia Europeana a majorat fondurile alocate Romaniei pentru constructie de autostrazi cu peste 260 de milioane de euro din fondurile de coeziune, contributia totala ajungand astfel la 439 milioane de euro.

Primul proiect rezidential al Meric Capital in Romania, finalizat dupa o investitie de 2,5 mil. euro

Meric Capital, vehicul de investitii creat de compania Plotkin Project din Israel, a finalizat prima sa investitie imobiliara din Romania, un proiect rezidential cu 16 apartamente in centrul Bucurestiului, care a costat 2,5 milioane de euro.

Profitul Raiffeisen in Romania, in stagnare la 81 mil. euro in primele noua luni

Raiffeisen Bank International a inregistrat, in primele noua luni din 2014, un profit de 81 milioane euro in Romania, o stagnare comparativ cu perioada similara a anului trecut, veniturile mai mari din comisioane si tranzactionare fiind anulate de.

Banca Transilvania, finantare de 15 mil. euro de la BERD, pentru energie regenerabila

Banca Transilvania TLV) va primi un imprumut de 15 milioane euro de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), pentru finantarea IMM-urilor care investesc in proiecte de eficienta energetica si energie regenerabila, a doua.

Familia Cornea vrea sa vanda online pantofi Anna CoriAll Shoes de un 1 mil. euro intr-un an

Familia Cornea, care detine producatorul de incaltaminte Denis, intra pe online cu brandul Anna CoriAll Shoes si estimeaza vanzari de un milion de euro intr-un an.

KJK Fund a cumparat de la Fondul Proprietatea actiuni la Conpet de 4,3 mil. euro

Fondul de investitii finlandez KJK Fund II SICAV-SIF a cumparat actiuni de 19 milioane lei 4,3 milioane euro) la Conpet Ploiesti COTE) in cadrul plasament privat accelerat cu actiuni ale companiei derulat de Fondul Proprietatea FP), majorandu-si.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )