Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Capitalei a aprobat exproprieri de 20 de milioane de euro pentru largirea Prelungirii Ghencea

Antena3 Antena3,
Primaria Capitalei a aprobat exproprieri de 20 de milioane de euro pentru largirea Prelungirii Ghencea

Proiectul de hotarare privind exproprierile necesare pentru continuarea investitiei de largire a arterei Prelungirea Ghencea, propus de primarul general, Gabriela Firea, a fost aprobat astazi in sedinta. continuă pe Antena3

Fonduri europene 2019: S-a anuntat cnd se deschid cei 200 milioane Euro pentru irigatii. Ghdul oficial

Statul a anuntat, in sfarsit, data la care spune ca va deschide linia de fonduri europene in valoare totala de 200 de milioane de euro pentru fermierii grupati in organizatii de utilizatori de apa in agricultura, care vor sa investeasca in instalatii de irigatii. Aceasta este a doua oara cand autoritatile anunta deschiderea liniei de finantare pe anul 2019, dupa ce au amanat sesiunea o data.

Fonduri europene 2019: S-a anuntat cnd se deschid cei 200 milioane Euro pentru irigatii. Ghidul oficial

Statul a anuntat, in sfarsit, data la care spune ca va deschide linia de fonduri europene in valoare totala de 200 de milioane de euro pentru fermierii grupati in organizatii de utilizatori de apa in agricultura, care vor sa investeasca in instalatii de irigatii. Aceasta este a doua oara cand autoritatile anunta deschiderea liniei de finantare pe anul 2019, dupa ce au amanat sesiunea o data.

Trei mari retaileri si patru furnizori au fost amendati cu 18,8 milioane de euro pentru fixarea preturilor n cadrul unor promotii

Consiliul Concurentei a amendat trei mari retaileri si patru furnizori ai acestora cu 87. 336 lei aproximativ 18,8 milioane de euro) pentru fixarea preturilor de revanzare de raft) in cadrul promotiilor desfasurate de retaileri, a anuntat joi autoritatea. Unul dintre retaileri si-a recunoscut fapta si a beneficiat de reducerea amenzii. Vezi in articol ce firme au fost amendate.

Leandro Paredes, noul jucator al lui PSG - Campioana Frantei a platit 45 de milioane de euro pentru mijlocasul argentinian

Paris Saint-Germain a anuntat, marti, transferul mijlocasului argentinian Leandro Daniel Paredes. Venit de la Zenit Sankt Petersburg, Paredes a semnat un contract valabil patru ani si jumatate, pana la 30 iunie 2023. Potrivit L'Equipe, campioana Frantei a platit 45 de milioane de euro pentru jucatorul in varsta de 24 de ani.

Lotul 2 al Autostrazii de Centura Sud (A0): Contractul cu firma turca Alsim Alarko, aproape de a fi semnat / 160 milioane de euro pentru 17 km de autostrada n sudul Capitalei

Compania turca Alsim Alarko este in proces de predare a documentelor catre Compania de Drumuri pentru semnarea contractului de proiectare si executie a Lotului 2 16,3 km) din Autostrada de Centura Sud A0) a Capitalei, au confirmat reprezentantii firmei pentru HotNews. ro. Licitatia a fost lansata, la pachet cu lotul 1 si lotul 3, in iulie 2017, iar atribuirea catre turcii de la Alsim Alarko a venit pe 8 mai 2018. Pe Lotul 1 tot aceeasi companie a fost declarata initial castigatoare, dar in prezent licitatia asteapta rezolvarea contestatiilor. Pe Lotul 3 abia ce a fost atribuit contractul grecilor de la Aktor.

DigiSport: Primaria Capitalei, gafa uriasa. A platit bani grei pe o confuzie impardonabila

In brosura intitulata O suta de personalitati bucurestene, tiparita de Primaria Capitalei in 25. 000 de exemplare pentru 130. 000 de lei, apare ca Ilie Nastase a fost de doua ori numarul doi mondial, nu unu.

FRF are Cod de Etica: Se stabileste un plafon maxim de 250 de euro pentru orice cadou pe care l poate primi un oficial

In cadrul sedintei de Comitet Executiv al FRF de luni au fost aprobate documente importante pentru integritatea si desfasurarea activitatii fotbalistice conform celor mai bune practici la nivel european. Astfel, FRF a aprobat un Cod de Etica prin care se stabileste un plafon maxim de 250 de euro pentru orice cadou pe care il poate primi un oficial.

Supermarketuri amendate cu 19 milioane de euro pentru vanzarea la suprapret a unor produse. Care sunt acestea

Consiliul Concurentei a sanctionat sapte companii active pe piata comercializarii produselor alimentare din Romania 3 retaileri si 4 furnizori ai acestora) cu amenzi in valoare totala de 87. 336 lei aprox. 18,8 milioane euro).

Primaria Capitalei a platit pentru organizarea Trgului de Craciun din Piata Constitutiei si a Revelionului Centenar peste 15 milioane de lei

Primaria Capitalei a platit pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei si a Revelionului Centenar peste 15 milioane de lei, potrivit unui raspuns transmis de municipalitatea la solicitarea HotNews. ro. Autoritatile estimeaza ca la targul de Craciun au participat peste 1 milion de persoane.

Primaria Capitalei va consolida si reabilita patru poduri si Pasajul Fundeni

Primaria Capitalei va consolida si reabilita Podul Ciurel, Podul Eroilor, Podul Opera, Podul Timpuri Noi si Pasajul Fundeni. Valoarea investitiei pentru cele 5 obiective se ridica la circa 30 milioane lei, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati joi de Consiliul General.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )