Libnet.ro
UNICEF

15:30

Primaria Capitalei: Arena Nationala e cea mai potrivita locatie unde se poate organiza un eveniment de inalta tinuta, asa cum merita Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei: Arena Nationala e cea mai potrivita locatie unde se poate organiza un eveniment de inalta tinuta, asa cum merita Simona Halep

Primaria Capitalei dezminte ca nu i-a facilitat Simonei Halep o intalnire cu fanii in Bucuresti dupa victoria de la Roland Garrossi arata ca reprezentantii Federatiei Romane de Tenis au cerut de la bun inceput ca evenimentul sa aiba loc pe Arena Nationala. continuă pe Adevărul

VIDEO Firea, dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala:Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti

Primarul general al Capitalei a publicat pe Facebook o reactie dupa ce mii de oameni au huiduit-o luni seara pe arena Nationala, in care da vina pe o conspiratie sorosista care a dorit sa compormita un eveniment organziat de Primaria Capitalei.

VIDEO Firea, dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala: Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti

Primarul general al Capitalei a publicat pe Facebook o reactie dupa ce mii de oameni au huiduit-o luni seara pe Arena Nationala, in care da vina pe o conspiratie sorosista care a dorit sa compormita un eveniment organziat de Primaria Capitalei.

Simona Halep si trofeul de la Roland Garros, pe Arena Nationala

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca va organiza, luni, de la ora 20. 00, la Arena Nationala, in fata zonei VIP- intrarea oficiala, o ceremonie in cadrul careia Simona Halep, cetatean de onoare al Capitalei, va prezenta romanilor replica trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen.

FOTO VIDEO Gabriela Firea, huiduita pe Arena Nationala de fanii Simonei Halep

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduit, luni seara, de publicul adunat pe arena Nationala pentru a o felicita pe Simona Halep pentru castigarea trofeului de la Roland Garros.

Simona Halep si trofeul de la Roland Garros, pe Arena Nationala

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca va organiza, luni, de la ora 20. 00, la Arena Nationala, in fata zonei VIP- intrarea oficiala, o ceremonie in cadrul careia Simona Halep, cetatean de onoare al.

Moment special pe Arena Nationala. Simona Halep a fost ceruta in casatorie de un fan

Simona Halep a avut parte de o propunere la care nu se astepta sub nicio forma. Cea mai buna jucatoare de tenis din lume a fost ceruta in casatorie in timpul evenimentului de pe Arena Nationala oranizat in ci.

Gabriela Firea si-a suspendat pagina de Facebook dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a suspendat luni seara pagina oficiala de Facebook dupa ce aceasta a fost huiduita pe Arena Nationala. Cu putin timp in urma, Firea publicase o reactie in care explica ca evenimentul a incercat sa fie compromis de catre sorosisti.

Gabriela Firea, reactie dupa incidentul de pe Arena Nationala: Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o prima reactie dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala, la evenimentul organizat in cinstea victoriei obtinute de Simona Halep. Nicio fapta.

Primaria Capitalei: Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora

Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora, anunta duminica Primaria Capitalei, dupa ce intreaga intersectie si strazile adiacente au ramas pline de peturi, hartii si pancarte rupte la finalul mitingului PSD de sambata, la care au participat peste 150. 000 de oameni.

Primaria Capitalei: Imediat dupa miting, Piata Victoriei a fost curatata de 100 de muncitori

Primaria Capitalei a anuntat ca, in mai putin de o ora de la incheierea mitingului PSD, 100 de muncitori au curatat Piata Victoriei, dar si alte zone ale Bucurestiului unde au avut loc evenimente in cursul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )