Libnet.ro
UNICEF

10:30

Primaria Capitalei estimeaza ca va plati 84 milioane lei pentru reabilitarea blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei estimeaza ca va plati 84 milioane lei pentru reabilitarea blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei

Primaria Capitalei estimeaza ca va plati 84 milioane lei pentru reabilitarea blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Dupa finalizarea lucrarilor, cladirea va adaposti un centru de informarespatiu expozitional la parter, spatii pentru birouri la etajele 1-6, sala de conferinte si bufet la etajele 7 si 8. Lucrarile au inceput deja in aceasta vara. Imobilul a fost lasat in paragina peste 20 de ani. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei scumpeste frigul din apartamente. Bucurestenii ar putea plati mai mult pentru o gigacalorie

Primaria Capitalei le raspunde oamenilor care au protestat in fata institutiei cu ligheane, pentru ca nu au caldura si apa calda, anuntand ca scumpeste energia termica.

PLUS ii pune bete-n roate lui Nicusor Dan. Cum ii blocheaza candidatura la Primaria Capitalei

Candidatul USR la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a primit o noua serie de bete in roate dupa ce PLUS, care merge pe mana lui Vlad Voiculescu pentru functia de edil, a trimis o solicitare de interpretare a legii catre Autoritatea Electorala Permanenta, din care reiese ca fondatorul USR nu poate candida decat daca este membru de partid. Dan a dat de inteles ca nu are de gand sa reintre in partid, intrucat ar periclita negocierile cu PNL.

Dan Barna, despre prevederile legale care l-ar putea impiedica pe Nicusor Dan sa candideze la Primaria Capitalei cu sprijinul USR-PLUS: Problema se poate rezolva daca se inscrie in USR (VIDEO)

Liderul USR , Dan Barna, sustine ca problema unei eventuale piedici legislative in fata candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, ca independent, dar cu sustinerea USR-PLUS, ar putea fi rezolvata daca.

Operatiunea CALORIFERUL ELECTRIC de la Primaria Capitalei. Gabriela Firea, destainuiri inedite: Am si niste pastile pe aici (VIDEO)

Continua epopeea caloriferului electric de la Primaria Capitalei. Edilul Gabriela Fireaface spectacol, marti, pe Facebook dupa ce ieri imaginea cu un calorifer electric din biroul ei a ajuns virala pe.

Primaria Capitalei, incalzita cu un CALORIFER ELECTRIC. Gabriela Firea se lauda cu realizarile de anul acesta si anunta proiecte marete pentru anul viitor (FOTO, VIDEO)

Problemele Capitalei incep de la Primarie. intr-un video postat pe Facebook de edilul Gabriela Firea, in care le povesteste bucurestenilor despre realizarile de anul acesta si proiectele marete din anii.

Consiliul General nu a aprobat proiectul prin care primarul Gabriela Firea cerea ca Soseaua de Centura sa fie administrata de Primaria Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu a aprobat solicitarea primarului Gabriela Firea de transmitere a Centurii Capitalei in administrarea Primariei Capitalei. in prezent, obiectivul se afla la Guvern si este gestionat de Ministerul Transporturilor. Gabriela Firea s-a declarat recent nemultumita de ritmul lucrarilor la acest obiectiv de investitii, desi partidul din care face parte a fost pana acum responsabil.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )