Libnet.ro
UNICEF

20:15

Operatiunea CALORIFERUL ELECTRIC de la Primaria Capitalei. Gabriela Firea, destainuiri inedite: Am si niste pastile pe aici (VIDEO)

B1 B1,
Operatiunea CALORIFERUL ELECTRIC de la Primaria Capitalei. Gabriela Firea, destainuiri inedite: Am si niste pastile pe aici (VIDEO)

Continua epopeea caloriferului electric de la Primaria Capitalei. Edilul Gabriela Fireaface spectacol, marti, pe Facebook dupa ce ieri imaginea cu un calorifer electric din biroul ei a ajuns virala pe. continuă pe B1

VIDEO Firea a facut live cu caloriferul electric din Primaria Bucurestiului: imi cer scuze daca nu vin in costum de schi la serviciu

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a facut marti un live pe Facebook cu un calorifer electric din biroul sau, explicand ca sediul Primariei nu este racordat la reteaua de termoficare. De asemenea, Firea a prezentat o fotografie cu fiul acesteia din spital, precizand ca a luat o raceala de la acesta, pentru ca mai apoi sa insire pe masa medicamentele pe care le ia.

Decizia luata de Gabriela Firea. Parcul Unirii, la un pas sa fie redenumit in Parcul Teoctist Patriarhul. Ce se intampla cu statia de metrou

Conform unor surse din Primaria Generala a Capitalei, Gabriela Firea, Primarul General, ar dori sa puna pe ordinea de zi a sedintei de miercuri, 18 decembrie, un proiect prin care sa ceara redenumirea Parcului Unirii in Parcul Teoctist. Astfel aflam ca aceasta posibila propunere este inclusa intr-un proiect de hotarare facut public de consilierul general .

Gabriela Firea a fost aleasa presedinte al PSD Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost aleasa, in aceasta seara, presedintele organizatiei Partidului Social Democrat Bucuresti. Ea a fost singurul candidat pentru acel post, informeaza News. ro.

Primaria Capitalei, incalzita cu un CALORIFER ELECTRIC. Gabriela Firea se lauda cu realizarile de anul acesta si anunta proiecte marete pentru anul viitor (FOTO, VIDEO)

Problemele Capitalei incep de la Primarie. intr-un video postat pe Facebook de edilul Gabriela Firea, in care le povesteste bucurestenilor despre realizarile de anul acesta si proiectele marete din anii.

VIDEO Gabriela Firea face live cu caloriferul si cearta presa, politicienii si postacii care au comentat subiectul

Primarul Gabriela Firea a facut marti live cu caloriferul electric din biroul sau si a explicat de ce l-a folosit. Primarul general a spus ca sediul Primariei Capitalei nu este racordat la reteaua de termoficare, ci are centrala proprie, si pentru ca biroul sau este foarte mare, caloriferele de acolo nu fac fata. Gabriela Firea a mai explicat ca a luat o raceala de la fiul sau si a prezentat o poza cu acesta, din spital, cu branula in mana. Primarul general a pus pe masa si medicamentele pe care le ia, acuzand atat presa care a preluat subiectul cat si politicienii sau internautii ca sunt puerili si se iau de un biet calorifer.

VIDEO Gabriela Firea cu caloriferul electric in birou

Primarul general, Gabriela Firea, a postat pe pagina de Facebook un filmulet in care prezinta echipa cu care lucreaza, iar in imaginile din biroul sau apare un calorifer electric. Primarul a declarat de mai multe ori ca a facut investitii in reteaua de termoficare, iar numarul avariilor a scazut.

Gabriela Firea, lovitura dura la adresa lui Liviu Dragnea. Ce spune despre realizarile fostului lider PSD

Gabriela Firea a fost aleasa, luni, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bucuresti. Primarul General al Capitalei nu a ratat ocazia sa il atace pe fostul lider social-democrat Liviu Dragnea, despre care a spus ca nu si-a respectat promisiunile si ca s-a temut de candidatura la alegerile prezidentiale. Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: intre .

Dezvaluiri senzationale din interiorul PSD. De ce se temea Liviu Dragnea de Gabriela Firea

Marcel Ciolacu a declarat, luni, la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, ca fosta conducere a partidului s-a temut de ascensiunea Gabrielei Firea, facand referire la presedintia lui Liviu Dragnea. Presedintele interimar al PSD a precizat ca primarul Capitalei este al doilea cel mai votat om din Romania. Dezvaluiri din interiorul PSD. Marcel Ciolacu sustine .

Alegeri la PSD Bucuresti. Gabriela Firea a fost confirmata la sefia organizatiei: Ma bucur ca la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste - UPDATE

Dupa patru ani in care a detinut functia de presedinte interimar la PSD Bucuresti, Gabriela Firea a fost aleasa oficial, luni, presedinte al organizatiei social-democratilor din Capitala. Validarea Gabrielei Firea are loc in contextul in care conducerea interimara a partidului se pregateste pentru un congres extraordinar in februarie.

Primarul Gabriela Firea vrea sa schimbe numele Parcului Unirii in Parcul Teoctist Patriarhul

Primarul Gabriela Firea vrea sa schimbe denumirea Parcului Unirii in Parcul Teoctist Patriarhul, potrivit unui proiect ce ar putea fi pus pe ordinea de zi suplimentara a sedintei Consiliului General de pe 18 decembrie, scrie consilierul USR, Octavian.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )