Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Capitalei, masura de ultima ora pentru fluidizarea traficului: Vor fi montate 85 de camere de ultima generatie

Antena3 Antena3,
Primaria Capitalei, masura de ultima ora pentru fluidizarea traficului: Vor fi montate 85 de camere de ultima generatie

Masura de ultima ora pentru fluidizarea traficului in Bucuresti! Primaria Capitalei monteaza 85 de camere de ultima generatie de detectie si management trafic TrafiCam). Compania Municipala Managementul. continuă pe Antena3

Noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce se intampla cu pensiile si salariile

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei. in componenta se afla Victoria Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii. Oficialul a preluat fraiele si a facut deja un anunt despre pensii si salarii. Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani Guvernul Orban a fost investit, luni, 4 noiembrie, .

Primaria Capitalei monteaza 85 de camere in mai multe intersectii din Bucuresti

Primaria Capitalei monteaza 85 de camere de ultima generatie de detectie si management trafic TrafiCam). Compania Municipala Managementul Traficului Bucuresti S. a instalat anul acesta peste 620 de semafoare.

UPDATE: Ministrul Economiei: RADET ar putea intra luni in faliment Primaria Capitalei ar trebui sa fie pregatita pentru aceasta eventualitate Firea, mesaj pentru ministrul incompetent si repetent

Judecatorul sindic ar putea declara luni falimentul distribuitorului de energie termica RADET, a declarat miercuri ministrul Economiei Virgil Popescu. Acesta spune ca Primaria Bucurestiului ar trebui sa fie pregatita. Popescu crede ca vor fi gasite solutii. Reamintim ca in mai multe cartiere din Bucuresti, locuitorii nu au apa calda si caldura de cateva zile, fiind inregistrate multiple avarii.

Ministrul Economiei: RADET AR PUTEA INTRA iN FALIMENT LUNI. Primaria Capitalei trebuie sa fie pregatita ZECI DE MII de bucuresteni continua sa NU aiba apa calda

Regia Autonoma de Distributie si Transport al Energiei Termice RADET) ar putea intra luni in faliment, iar Primaria Capitalei trebuie sa fie pregatita pentru aceasta situatie. Anuntul a fost facut,.

Primaria Capitalei ar putea cumpara cele 100 de tramvaie noi de la turcii de la Durmazlar

Primaria Capitalei ar putea cumpara cele 100 de tramvaie noi de la turcii de la Durmazlar. Potrivit clubferoviar. ro, comisia de licitatie din cadrul municipalitatii a desemnat luni castigatorul procedurii de achizitie publica, respectiv firma DURMAZLAR MAKINE SANAYI VE TICARET A. Contactati de HotNews. ro, reprezentantii municipalitatii spun ca nu pot anunta deocamdata castigatorul, deoarece urmeaza o perioada de 10 zile de contestatii.

Primaria Capitalei a inceput lucrarile la pista de biciclete de pe Calea Victoriei, intre bd. Elisabeta si Splaiul Independentei

Primaria Capitalei a inceput lucrarile la pista de biciclete de pe Calea Victoriei, intre bd. Regina Elisabeta si Splaiul Independentei. Practic reprezinta continuarea pistei de pe Calea Victoriei, astfel incat biciclistii sa poata ajunge de la Piata Victoriei pana la Piata Natiunile Unite pe o banda dedicata. Aceasta bucata de pista face parte dintr-un traseu mai lung, ea urmand sa fie continuata pe Splaiul Independentei, pana la Podul Grozavesti si pe bd. Regina Elisabeta.

Lovitura pentru Elena Udrea! I s-a pus sechestru pe avere. Decizie de ultima ora

Urmeaza o perioada grea pentru Elena Udrea. A inceput judecarea pe fond si i-a fost pus sechestru pe avere. Decizie de ultima ora! incepe judecata in dosarul Hidroelectrica. Inculpati: Elena Udrea si Dan Andronic Judecatorii au constatat legalitatea rechizitoriului intocmit de Directia Nationala Anticoruptie. Oamenii legii au decis inceperea judecatii in dosarul Hidroelectrica, in care .

Viorica Dancila, la final de mandat. Declaratii de ultima ora, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Viorica Dancila a ajuns la final de mandat. Aceasta a facut primele declaratii, dupa ce a fost investit Guvernul Orban. Dancila a profitat de prilej si le-a transmis romanilor un mesaj important. Viorica Dancila, la final de mandat. Romania are un nou Guvern Saptamana a inceput cu mari emotii pentru Ludovic Orban! in urma sedintei .

Anunt de ultima ora de la meteo! Cum va fi vremea in urmatoarele zile?

Prognoza meteo. Anunt de ultima ora de la meteo! Cum va fi vremea in urmatoarele zile? Prognoza mete.

Secretul relatiei dintre Simona Halep si Darren Cahill. Boris Becker, dezvaluiri de ultima ora

Fostul mare tenismen Boris Becker a vorbit in termeni laudativi despre Simona Halep si s-a aratat increzator ca numarul 4 WTA va castiga Australian Open in 2020. Prezent la Bucuresti ca invitat de onoare in cadrul unui concurs de sah, Boris Becker a declarat ca Simona joaca tenis la cel mai inalt nivel si ca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )