Libnet.ro
UNICEF

12:45

Anunt de ultima ora de la meteo! Cum va fi vremea in urmatoarele zile?

România Liberă România Liberă,
Anunt de ultima ora de la meteo! Cum va fi vremea in urmatoarele zile?

Prognoza meteo. Anunt de ultima ora de la meteo! Cum va fi vremea in urmatoarele zile? Prognoza mete. continuă pe România Liberă

VREMEA. Prognoza meteo 4 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea?

Valorile de temperatura vor continua sa creasca in cea mai mare parte a tarii, astfel ca vremea va fi deosebit de calda pentru luna noiembrie; maximele se vor incadra intre 17 si 25 de grade, iar.

Noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce se intampla cu pensiile si salariile

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei. in componenta se afla Victoria Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii. Oficialul a preluat fraiele si a facut deja un anunt despre pensii si salarii. Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani Guvernul Orban a fost investit, luni, 4 noiembrie, .

Primaria Capitalei, masura de ultima ora pentru fluidizarea traficului: Vor fi montate 85 de camere de ultima generatie

Masura de ultima ora pentru fluidizarea traficului in Bucuresti! Primaria Capitalei monteaza 85 de camere de ultima generatie de detectie si management trafic TrafiCam). Compania Municipala Managementul.

Lovitura pentru Elena Udrea! I s-a pus sechestru pe avere. Decizie de ultima ora

Urmeaza o perioada grea pentru Elena Udrea. A inceput judecarea pe fond si i-a fost pus sechestru pe avere. Decizie de ultima ora! incepe judecata in dosarul Hidroelectrica. Inculpati: Elena Udrea si Dan Andronic Judecatorii au constatat legalitatea rechizitoriului intocmit de Directia Nationala Anticoruptie. Oamenii legii au decis inceperea judecatii in dosarul Hidroelectrica, in care .

Secretul relatiei dintre Simona Halep si Darren Cahill. Boris Becker, dezvaluiri de ultima ora

Fostul mare tenismen Boris Becker a vorbit in termeni laudativi despre Simona Halep si s-a aratat increzator ca numarul 4 WTA va castiga Australian Open in 2020. Prezent la Bucuresti ca invitat de onoare in cadrul unui concurs de sah, Boris Becker a declarat ca Simona joaca tenis la cel mai inalt nivel si ca .

Viorica Dancila, la final de mandat. Declaratii de ultima ora, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Viorica Dancila a ajuns la final de mandat. Aceasta a facut primele declaratii, dupa ce a fost investit Guvernul Orban. Dancila a profitat de prilej si le-a transmis romanilor un mesaj important. Viorica Dancila, la final de mandat. Romania are un nou Guvern Saptamana a inceput cu mari emotii pentru Ludovic Orban! in urma sedintei .

Firea, anunt de ultima ora despre soarta RADET

Noul ministru al Energiei ne-a pregatit pentru falimentul RADET, insa Gabriela Firea il contrazice s.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora: Am incredere ca va fi majoritate, inclusiv parlamentari de la PSD care vor vota Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, estimeaza ca Guvernul va fi votat, luni, in plenul reunit de 237-243 de parlamentari, inclusiv de la PSD, subliniind ca nu-siamintestevreun vot de investire a.

Lucrarile pe strada Navodari, in grafic. in urmatoarele zile se va turna asfalt

Lucrarile petnru modernizarea strazii Navodari sunt in grafic. reprezentantii Primariei Calarasi au anuntat ca in urmatoarele 10 zile se va turna asfalt si va incepe refacerea trotuarelor.

Informatie de ultima ora! Prezenta la vot, pana la ora 18:00, in Republica Moldova

Peste 32% dintre alegatorii din municipiul Chisinau s-au prezentat la urne, pana la ora 18:00, cu pr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )