Libnet.ro
UNICEF

10:30

Primarul Gabriela Firea vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata - 0,07 leimc

Hotnews Hotnews,
 Primarul Gabriela Firea vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata - 0,07 leimc

Primarul Gabriela Firea vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata, de 0. 07 leimc pentru achitarea imprumutului contractat de la Banca Europeana de Investitii BEI) in valoare de 75 milioana Euro, pentru lucrarile de la statia de epurare de la Glina, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General de pe 24 octombrie. Daca proiectul va fi aprobat, taxa va fi instituita de pe 1 noiembrie 2019 si se va aplica pana la finalizarea lucrarilor, data preconizata fiind finalul anului 2022. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, PSD, vrea sa introduca o noua taxa pentru apa uzata, denumita taxa municipala pentru apa uzata Faza 2, in valoare de 0,07 leimetru patrat.

De ce este controversata Taxa Oxigen pe care Gabriela Firea vrea s-o impuna in Bucuresti Cum este mascata o taxa pe proprietate (adica pe masina), intr-o asa-zisa taxa anti-poluare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a regandit proiectul anti-poluare cu care venise, initial, in luna august. De aceasta data, planul a fost modificat in asa fel incat sa vizeze toate masinile sub EURO 5.

Primarul Gabriela Firea cere Consiliului General sa aprobe proiectul vinietei pentru Bucuresti

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca ar fi normal ca toti membrii Consiliului General al .

Firea a modificat proiectul Oxigen: Toate masinile sub Euro 5 vor plati taxa de Bucuresti Care vor fi tarifele si amenzile

Primarul Gabriela Firea a modificat proiectul vinietei pentru Bucuresti: masinile sub Euro 5, indiferent de orasul unde sunt inmatriculate, trebuie sa plateasca o vinieta Oxigen pentru a putea circula in Bucuresti, iar cele sub Euro 3 nu mai au voie deloc in centrul orasului.

Primaria Capitalei ar putea introduce o noua taxa pentru acoperirea imprumutului destinat finalizarii statiei Glina

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) ar putea adopta in sedinta din 24 octombrie cuantumul taxei municipale pentru apa uzata faza 2, in valoare de 0,07 leim3, pentru acoperirea imprumutului destinat cofinantarii proiectului privind finalizarea statiei de epurare Glina.

Taxa de Bucuresti - pentru toate masinile sub Euro 5. Care sunt masinile care nu vor avea acces in Centru

Primarul Gabriela Firea a modificat proiectul vinietei pentru accesul in Capitala, astfel ca masinile sub Euro 5, indiferent de orasul unde sunt inmatriculate, trebuie sa plateasca vinieta pentru a putea circula prin Bucuresti, iar cele sub Euro 3 nu vor mai avea voie deloc in zona 0 a orasului.

Gabriela Firea, nasa de botez a fetitei Alessandrei Stoicescu. Ce tinuta a purtat primarul Capitalei la biserica

Primarul Capitalei a avut un rol foarte important in aceasta sambata, pe 19 octombrie. A participat la botezul fetitei Alessandrei Stoicescu, o ceremonie in carul careia ea si sotul ei au devenit parintii spirituali ai micutei. Gabriela Firea a devenit nasa de botez a micutei si a facut publice si cateva fotografii de la marele .

Gabriela Firea: Ar trebui sa fie unanimitate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru proiectul privind vinieta de acces in Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca ar trebui sa fie unanimitate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru proiectul care prevede ca masinile cu norma de poluare sub Euro 5.

GABRIELA FIREA: Nu se pune problema ca angajatii de la RADET ar putea fi lasati pe drumuri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si premierul Viorica Dancila, au participat, luni, la o dezbatere pe tema rezolvarii problemelor termoficarii, in Bucuresti. Cele doua au asigurat angajatii RADET ca nu vor ramane fara locuri de munca pe viitor si ca se doreste retehnologizarea regiei de termoficare din Bucuresti.

Gabriela Firea, anunt-surpriza in scandalul zilei: Ma vad nevoita sa fac asta!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, ii transmite o scrisoare deschisa urmasei familiei Bratianu,Marie Helene Bratianu, cea care a acuzat faptul ca a venit pana la Bucuresti de la Paris pentru o .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )