Libnet.ro
UNICEF

20:00

Primaria Chisinau va imprumuta 130 milioane de lei pentru a reinnoi parcul de troleibuze

Adevărul Adevărul,
Primaria Chisinau va imprumuta 130 milioane de lei pentru a reinnoi parcul de troleibuze

Consiliul Municipal Chisinau a fost votat marti, 9 iunie, proiectul de decizie prin care se prevede accesarea unui imprumut de 130 milioane de lei, de la o banca din R. Moldova, pentru asamblarea a 35 de troleibuze. continuă pe Adevărul

Casa de Comert Agroalimentar Unirea estimeaza un profit brut de 7,3 milioane lei in acest an

Casa Romana de Comert Agroalimentar Unirea, companie de stat infiintata de Ministerul Agriculturii la sfarsitul anului 2018, in mandatul ministrului social-democrat Petre Daea, a avut anul trecut pierderi de 7,1 milioane lei, iar pentru acest an estimeaza un profit brut de 7,3 milioane lei.

Aerostar Bacau estimeaza o scadere a vanzarilor cu 100 milioane lei in acest an

Aerostar Bacau, companie specializata in fabricarea de produse de aviatie, mentenanta la avioane comerciale si sisteme pentru aparare, estimeaza o scadere a vanzarilor cu aproximativ 100 milioane lei, la 278 milioane lei, in acest an.

De ce a platit o femeie din Botosani 1.000 de lei pentru un vopsit. Ce era trecut in bonul ei

Pentru orice femeie sa arate bine este la fel de important ca o geanta sau o pereche de pantofi eleganti si noi. Nu de putine ori sunt dispuse sa plateasca sume consistente pentru a arata bine, dar nicio femeie nu pote accepta sa fie furata pe fata. De ce a platit o femeie din Botosani .

Amenzi de peste 150.000 de lei pentru nerespectarea restrictiilor, in doar 24 de ore

Politistii si jandarmii au dat, in ultimele 24 de ore, 268 amenzi de peste 150. 000 lei pentru nerespectarea restrictiilor, potrivit Mediafax.

Bani europeni pentru trei scoli din Cugir. Proiect de peste 15 milioane de lei pentru lucrari de modernizare a cladirilor

Primaria Cugir se pregateste sa semneze un nou contract de finantare cu bani europeni, in valoare de aproximativ 15. 000 lei.

AS Roma a inregistrat un deficit record, de aproape 130 milioane euro

Clubul italian AS Roma a inregistrat un deficit record de 128,4 milioane euro, dupa primele noua luni ale exercitiului financiar 20192020, in crestere cu aproape 100 milioane euro fata de bilantul anterior, relateaza LEquipe.

IN ACEASTA LUNA Holde Agri Invest va lansa un plasament privat, de douasprezece milioane lei

Iulian Circiumaru, presedinte Holde: Oferim investitorilor inca o oportunitate de a deveni actionari Holde, inainte de listarea companiei la Bursa de Valori Bucuresti in, in trimestrul al treilea din 2020 Holde Agri Invest, companie din tara noastra ce opereaza terenuri agricole, va lansa in aceasta luna un nou plasament privat pentru actiunile sale, prin care intentioneaza sa atraga douasprezece milioane de lei, capital care va alimenta investitiile in spatii de depozitare si sisteme de irigatii, se arata intr-un comunicat al companiei remis, astazi, Redactiei.

Primaria Capitalei incepe miercuri testarea bucurestenilor pentru COVID-19

Primaria Capitalei incepe maine, la Arena Nationala, testarea celor 10. 500 de bucuresteni selectati in programul Sunt imun la Covid. Testul este unul rapid, iar scopul sau este de a detecta daca persoana respectiva are anticorpi impotriva virusului Sars- Cov2.

Fonduri europene de 200 milioane euro pentru firmele mici de exploatare forestiera

Ministerul Mediului anunta ca firmele mici de exploatari forestiere vor fi sprijinite financiar cu 200 de milioane de euro, bani ce provin din fonduri europene. Sumele se vor acorda in granturi de cate 200 de mii de euro, anunta institutia, citata de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )