Libnet.ro
UNICEF

19:00

AS Roma a inregistrat un deficit record, de aproape 130 milioane euro

Hotnews Hotnews,
 AS Roma a inregistrat un deficit record, de aproape 130 milioane euro

Clubul italian AS Roma a inregistrat un deficit record de 128,4 milioane euro, dupa primele noua luni ale exercitiului financiar 20192020, in crestere cu aproape 100 milioane euro fata de bilantul anterior, relateaza LEquipe. continuă pe Hotnews

4,3 milioane Euro pentru un startup IT fondat de o romanca - interviu video deladistanta

Si-a inceput cariera IT cu un 4 la info, in liceu, dar pe urma a prins gustul programarii si a intrat la Cibernetica. Pana la urma, romanca Roxana Porada a ajuns in Elvetia, unde a deschis un startup de inteligenta artificiala care tocmai a obtinut o finantare de 4,3 milioane de euro.

Consiliul Judetean Alba, obligat sa modifice documente din procedura de peste 13 milioane euro destinata centrului ecologic de deseuri

Consiliul Judetean Alba este nevoit sa remedieze documentatia de atribuire pentru licitatia cu valoare estimata de circa 13,1 milioane de euro organizata in scopul concensionarii Centrului de Management al Deseurilor de la Galda de Jos.

BRITISH AMERICAN TOBACCO Investitie de 175 milioane euro in fabrica din Ploiesti

British American Tobacco anunta finalizarea unei investitii de 175 de milioane de euro in fabrica sa din Ploiesti.

Casa Demetriad, cladire monument istoric, va fi restaurata cu 1,5 milioane de euro

Consiliul Judetean Calarasi a inceput lucrarile de reabilitare a Casei Demetriad, cladire monument istoric in care a functionat pana anul trecut Sectia Copii a Bibliotecii judetene. Cladirea, o bijuterie arhitecturala, este restaurata pe bani europeni in cadrul Programului Interreg Romania-Bulgaria avand o valoare de 1, 5 milioane euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )