Libnet.ro
UNICEF

11:00

Primaria Radauti nu mai plateste salariile angajatilor. Care este cauza

România Liberă România Liberă,
Primaria Radauti nu mai plateste salariile angajatilor. Care este cauza

Prefectul judetului Suceava, Constantin Harasim, a declarat, joi, ca Primaria Radauti nu mai poate plati, vineri, salariile angajatilor intrucat nu exista nicio persoana care sa aiba drept de semnatura, in conditiile in care primarul este suspendat, Consiliul Local a fost dizolvat si institutia nu are nici secretar. continuă pe România Liberă

Scandalul defrisarilor ilegale din Romania, de care este legat si numele lui Iohannis, ia amploare: Mai multe ambasade ale Austriei au primit scrisori despre practicile companiei Schweighofer

Scandalul defrisarilor ilegale din Romania, de care este legat si numele presedintelui Klaus Iohannis, ia amploare. Peste 30 de organizatii neguvernamentale si grupuri informale din diaspora si din Romania au.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care este vizat si omul de afaceri Florian Walter, patronul Romprest

Anchetatorii fac perchezitii, miercuri dimineata, la mai multe firme, intre care societatea de salubrizare Romprest, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de aproximativ 4,5 milioane de euro, in acest caz fiind vizat si omul de afaceri Florian Walter, scrie Mediafax.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care este vizat si omul de afaceri Florian Walter, patronul firmei de salubritate Romprest

Anchetatorii fac perchezitii, miercuri dimineata, la mai multe firme, intre care societatea de salubrizare Romprest, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de aproximativ 4,5 milioane de euro, in acest caz fiind vizat si omul de afaceri Florian Walter, patronul firmei de salubritate Romprest. Firma asigura salubrizarea in sectorul 1 al Capitalei.

Mai multe tari europene cer UE sa modifice sistemul de colectare a TVA. Care este motivul

Cinci tari central si est-europene au formulat un demers comun prin care cer Uniunii Europene mai multe prerogative pentru combaterea evaziunii fiscale la plata TVA, pe motiv ca au pierderi de miliarde de euro, informeaza Mediafax.

Alina Gorghiu, critici dure la Victor Ponta. Care este cauza

Alina Gorghiu, co-presedintele Partidului National Liberal, l-a criticat, luni, extrem de dur pe Victor Ponta intr-o postare pe contul sau de Facebook dupa ce pe premierul a iesit public si l-a felicitat pe ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, desi in sistemul de sanatate din Romania este acum un nou haos produs de cardul de sanatate care a devenit obligatoriul de la 1 mai.

Subprefectul judetului Hunedoara a demisionat. Care este motivul

Subprefectul judetului Hunedoara, Ioan Gabriel Samoilescu, si-a dat demisia din functie, incepand din 1 mai, invocand motive personale, insa isi exercita in continuare atributiile pana cand va fi eliberat din functie prin hotarare de Guvern, a anuntat, luni, Prefectura Hunedoara potrivit Mediafax.

Trei retineri in dosarul in care este audiat Cristian Adomnitei: Printre persoanele retinute, doua angajate ale CJ Iasi

Doua angajate ale Consiliului Judetean Iasi au fost retinute joi pentru 24 de ore in dosarul in crae este audiat Cristian Adomnitei, presedintele CJ, informeaza Mediafax. Este vorba despre sefa Directiei.

Presedintele Iohannis, criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle. Care este motivul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este aspru criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle care spun, in articolul Klaus Iohannis si scandalul defrisarilor abuzive, ca actulul sef de stat a fost prins pe picior gresit cand a parut sa protejeze operatiunile unei companii austrice care isi desfasoara activitatea in domeniul exportului de lemn taiat din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )