Libnet.ro
UNICEF

17:30

Primaria Ramnicu Valcea da 73.000 de euro pe o toaleta publica

România Liberă România Liberă,
Primaria Ramnicu Valcea da 73.000 de euro pe o toaleta publica

Primaria din Ramnicu Valcea au alocat peste 73. 000 de euro pentru construirea unei toalete publice in parcul din centrul orasului, transmite Mediafax. Investitia, initiata de fostul primar Emilian Francu, condamnat pentru coruptie, afost aprobata de majoritatea consilierilor locali ai orasului. continuă pe România Liberă

Cea mai scumpa toaleta publica din Romania, in valoare de zeci de mii de euro, la Ramnicu Valcea

Ramnicu Valcea va avea cea mai scumpa toaleta publica din Romania. Primaria Ramnicu Valcea va investi 73. 000 de euro in construirea unei toalete in parcul Mircea cel Batran. Proiectul a fost demarat pe.

Ramnicu Valcea va avea cea mai scumpa toaleta publica din Romania. Grupul sanitar costa cat un apartament nou

Primaria Ramnicu Valcea va investi 73. 000 de euro in construirea unei toalete in parcul Mircea cel Batran, cu aproape 50. 000 de euro mai mult decat au investit autoritatile din Slatina pentru achizitionarea toaletei inteligente.

Politicul te obliga! Cum justifici investitia intr-o toaleta publica de 70.000 de euro

Podea incalzita, senzori la robinete si instalatii sanitare de ultima generatie sunt cateva dintre elementele care au dus pretul unei toalete publice din Ramnicu Valcea la peste 70. 000 de euro. De acord cu pretentioasa toaleta care urmeaza sa fie ridicata in parcul central Mircea cel Batran au fost nu mai putin de 13 consilieri ai orasului. Ceilalti 10 nu s-au prezentat la sedinta de pe 31 mai. Ce i-a determinat pe cei 13 sa aprobe investitia? .

Ramnicu Valcea: Primaria a alocat 73.000 euro pentru construirea unei toalete publice intr-un parc

Primaria Ramnicu Valcea a alocat peste 73. 000 euro pentru construirea unei toalete publice in parcul din centrul orasului, relateaza Mediafax. Se pare ca investitia, initiata de fostul primar Emilian Francu, co.

Incident socant in Ramnicu Valcea. Un minor a alergat cu toporul mai multi copii si adulti

Incidentul s-a petrecut in apropierea unui loc de joaca din Cartierul Ostroveni. Baiatul de 13 ani a vrut sa loveasca cu toporul si cutitul un coleg de scoala, moment in care cativa trecatori au intervenit. Suparat, adolescentul a inceput sa-i ameninte si pe acestia, asa ca oamenii s-au vazut nevoiti sa sune la Politia Locala pentru a cere ajutor.

CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu cu 4.500 euro pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a hotarat ieri ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 euro pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului la viata privata in timpul anchetei, informeaza surse din presa.

CEDO: Catalin Voicu va fi despagubit de statul roman cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea.

CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )