Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ramnicu Valcea va avea cea mai scumpa toaleta publica din Romania. Grupul sanitar costa cat un apartament nou

Adevărul Adevărul,
Ramnicu Valcea va avea cea mai scumpa toaleta publica din Romania. Grupul sanitar costa cat un apartament nou

Primaria Ramnicu Valcea va investi 73. 000 de euro in construirea unei toalete in parcul Mircea cel Batran, cu aproape 50. 000 de euro mai mult decat au investit autoritatile din Slatina pentru achizitionarea toaletei inteligente. continuă pe Adevărul

Prastia de la Facebook: cea mai mare retea publica din greseala aplicatia cu care vrea sa-i recucereasca pe tineri

Facebook are in maneca rivalul pentru Snapchat. L-a publicat din greseala in magazinele cu aplicatii, iar mai apoi l-a retras. Se numeste Slingshot si, ei bine, e o prastie pentru sexting si poze care se autodistrug.

Liderul de la Tiraspol Evgheni Sevciuk: Cea mai buna solutie este un divort civilizat intre Transnistria si Republica Moldova

Liderul regimului de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, a declarat, intr-un interviu pentru Euronews, ca semnarea Acordului de Liber Schimb intre Chisinau si Bruxelles va avea consecinte negative pentru Transnistria si, in acest context, un divort civilizat de Republica Moldova ar fi cea mai buna solutie, transmite Mediafax.

Simona Halep, nominalizata de WTA cea mai buna jucatoare a lunii mai, alaturi de Serena Williams si Maria Sharapova

Simona Halep a fost nominalizata de WTA in cursa pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii mai, in urma calificarii in finala Roland Garros. Romanca este in competitie cu Maria Sharapova si Serena.

Spania are cea mai mare valoare de piata dintre echipele calificate la Cupa Mondiala

Nationala Spaniei are cea mai mare valoare de piata dintre echipele participante la Cupa Mondiala, conform unui studiu realizat de site-ul Transfermarkt, informeaza Mediafax. Sursa citata estimeaza ca pretul.

Cea mai calduroasa zi. in zonele vestice teperaturile urca pana la 35 de grade

Canicula se instaleaza marti, in zonele vestice, unde temperaturile vor urca pana la 35 de grade. Este cea mai calduroasa zi de pana acum, in acest an. Va fi cald si la Bucuresti, unde vor fi pana la 34 de grade Celsius.

Spania are cea mai mare valoare de piata dintre selectionatele de la CM

Reprezentativa Spaniei are cea mai mare valoare de piata dintre echipele participante la Cupa Mondiala, conform unui studiu realizat de site-ul Transfermarkt, care estimeaza la 916 milioane de dolari pretul .

Paula Seling, record la Eurovision: cea mai lunga nota din istoria show-ului

Desi nu au castigat concursul Eurovision 2014, Paula si Ovi, reprezentantii Romaniei, au lasat o impresie puternica si chiar au bifat un record al competitiei. Mai exact Paula Seling, care a avut cea mai lunga nota muzicala din istoria show-ului, o nota ce a durat 19,5 secunde.

Cea mai populara aplicatie mobila e un elogiu adus absurditatii

Cea mai populara aplicatie din Play Store Google si AppStore e Make it Rain. Pentru ca nu stiam ce e cu ea, am decis sa o testam. Si ne-am dat seama ca absurditatea e la ea acasa.

Maria Sharapova a felicitat-o pe Simona Halep. A jucat formidabil. A fost cea mai grea finala din cariera mea!

Maria Sharapova a declarat, sambata, dupa victoria de la Roland Garros, ca Simona Halep a jucat incredibil si a felicitat-o pe romanca. A fost cea mai grea finala din cariera mea. Felicitari Simonei, a.

Maria Sharapova: A fost cea mai dura finala de Grand Slam pe care am jucat-o, tot respectul pentru Simona Halep

Maria Sharapova a castigat, sambata, pentru a doua ora in cariera turneul de la Roland Garros, jucatoarea din Rusia trecand in trei seturi de Simona Halep. A fost cea mai dura finala de Grand Slam pe care am jucat-o, a precizat Sharapova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )