Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai scumpa toaleta publica din Romania, in valoare de zeci de mii de euro, la Ramnicu Valcea

Antena3 Antena3,
Cea mai scumpa toaleta publica din Romania, in valoare de zeci de mii de euro, la Ramnicu Valcea

Ramnicu Valcea va avea cea mai scumpa toaleta publica din Romania. Primaria Ramnicu Valcea va investi 73. 000 de euro in construirea unei toalete in parcul Mircea cel Batran. Proiectul a fost demarat pe. continuă pe Antena3

Ramnicu Valcea va avea cea mai scumpa toaleta publica din Romania. Grupul sanitar costa cat un apartament nou

Primaria Ramnicu Valcea va investi 73. 000 de euro in construirea unei toalete in parcul Mircea cel Batran, cu aproape 50. 000 de euro mai mult decat au investit autoritatile din Slatina pentru achizitionarea toaletei inteligente.

Prastia de la Facebook: cea mai mare retea publica din greseala aplicatia cu care vrea sa-i recucereasca pe tineri

Facebook are in maneca rivalul pentru Snapchat. L-a publicat din greseala in magazinele cu aplicatii, iar mai apoi l-a retras. Se numeste Slingshot si, ei bine, e o prastie pentru sexting si poze care se autodistrug.

Cea mai mare oferta publica derulata vreodata la Bursa de Valori Bucuresti. Cate sute de milioane de euro vrea sa atraga Electrica prin listare

Oferta publica initiala prin care Electrica scoate la vanzare pe bursa 51% din actiuni incepe la preturi cuprinse intre 11 lei/titlu si 13,5 lei/titlu, compania vizand sa atraga minim 435 milioane euro, a.

Visiobike cea mai sofisticata e-bicicleta din lume

O companie croata doreste sa revolutioneze bicicleta cea de toate zilele, inventand un nou tip de bicicleta, un hibrid electric/mecanic, care utilizeaza propria baterie pentru a te ajuta sa urci dealurile sau sa schimbe vitezele automat.

Caru' cu Vedete: Detaliul demn de filmele pentru adulti care i-a scapat lui Ruby! Cum a fost fotografiata cantareata la piscina; Cea mai chinuita vedeta din showbiz, batuta de impresar, si-a gasit linistea; Cornelia Catanga va juca intr-un film american

Gabi Cotabita, pozitii indecente la un eveniment monden!Este un mare artist, una dintre cele mai bune voci masculine din Romania. Oana Zavoranu se pregateste de o noua interventie estetica!Orice femeie care se respecta este foarte atenta cu modul in care arata.

Paula Seling, record la Eurovision: cea mai lunga nota din istoria show-ului

Desi nu au castigat concursul Eurovision 2014, Paula si Ovi, reprezentantii Romaniei, au lasat o impresie puternica si chiar au bifat un record al competitiei. Mai exact Paula Seling, care a avut cea mai lunga nota muzicala din istoria show-ului, o nota ce a durat 19,5 secunde.

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii de turism din Romania

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii din Romania, cu afaceri de 206 milioane de lei, respectiv 195 milioane de lei anul trecut, dupa ce in ultimii zece ani topul a fost condus de Happy Tour, care a coborat acum pe locul 3 si.

Primaria Ramnicu Valcea da 73.000 de euro pe o toaleta publica

Primaria din Ramnicu Valcea au alocat peste 73. 000 de euro pentru construirea unei toalete publice in parcul din centrul orasului, transmite Mediafax. Investitia, initiata de fostul primar Emilian Francu, condamnat pentru coruptie, afost aprobata de majoritatea consilierilor locali ai orasului.

Spania are cea mai mare valoare de piata dintre echipele calificate la Cupa Mondiala

Nationala Spaniei are cea mai mare valoare de piata dintre echipele participante la Cupa Mondiala, conform unui studiu realizat de site-ul Transfermarkt, informeaza Mediafax. Sursa citata estimeaza ca pretul.

Spania are cea mai mare valoare de piata dintre selectionatele de la CM

Reprezentativa Spaniei are cea mai mare valoare de piata dintre echipele participante la Cupa Mondiala, conform unui studiu realizat de site-ul Transfermarkt, care estimeaza la 916 milioane de dolari pretul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )