Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Sectorului 1 anunta ca miercuri se deschid primele doua centre de vaccinare de la Romexpo

Adevărul Adevărul,
Primaria Sectorului 1 anunta ca miercuri se deschid primele doua centre de vaccinare de la Romexpo

Primele doua centre de vaccinare de la Romexpo, cu zece puncte, vor fi deschise miercuri. in total, in acest sector vor functiona 12 centre, cu 64 de puncte de vaccinare. continuă pe Adevărul

Primaria Sectorului 4 incepe, luni, lucrarile la noua statie de metrou de pe Soseaua Berceni. Daniel Baluta: Investitia va aduce extrem de multe beneficii comunitatii

Primaria Sectorului 4 a anuntat ca de luni, 18 ianuarie, ora 10. 00, incep lucrarile la noua statie de metrou de pe Soseaua Berceni, cel mai important proiect realizat vreodata de o administatie locala. Ac.

in Timisoara exista doar doua centre de vaccinare. Dominic Fritz:Va exista un numar foarte limitat de doze disponibile

Primarul Timisoarei Dominic Fritz a anuntat ca in oras vor fi operationalizate doar doua centre de vaccinare, incepand de luni, este ca va exista un numar foarte limitat de doze de vaccin disponibile saptamana viitoare.

Doar doua centre de vaccinare deschise de luni la Timisoara. Dominic Fritz: Abia cu mai multe doze va avea sens sa creasca si numarul centrelor Probleme asemanatoare la Cluj si Bucuresti

Primarul Dominic Fritz a anuntat, sambata, ca in municipiul Timisoara vor fi operationalizate doar doua centre de vaccinare anti-COVID-19, incepand de luni, punand aceasta situatie pe seama numarului.

Dominic Fritz, motivul pentru care Timisoara are doar doua centre de vaccinare

Dominic Fritz explica de ce sunt doar doua centre de vaccinare impotriva in Timisoara: Principalul obstacol nu sunt centrele de vaccinare sau platforma de programare, ci numarul redus de doze de vaccin.

Ce s-a intamplat cu Adela Popescu dupa primele doua sarcini. Vedeta de la Pro TV a facut dezvaluiri neasteptate

Adela Popescu a uimit pe toata lumea cu anuntul viitorului membru al familiei. Ce s-a intamplat cu prezentatoarea de televiziune dupa primele doua sarcini si care sunt detaliile pe care le-a marturisit fanilor, dar in special mamicilor. Adela Popescu, detalii dupa primele doua sarcini Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul din cele mai longevive .

IN PRIMELE DOUA SAPTAMANI ALE ANULUI Doar 13% din actiunile Compa tranzactionate au fost rascumparari

Producatorul de componente auto Compa Sibiu CMP) si-a rascumparat circa 0,827 milioane de actiuni in primele doua saptamani ale anului, echivalentul a numai 13,5% din totalul titlurilor CMP tranzactionate in aceasta perioada, reiese din datele disponibile pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Vaccinare impotriva COVID 19 in judetul Hunedoara. S-au deschis primele 3 centre pentru Etapa a doua

Vaccinare impotriva COVID 19 in judetul Hunedoara. S-au deschis primele 3 centre pentru Etapa a doua a procesului de vaccinare.

Primaria Sectorului 5 a inceput somarea persoanelor care detin garaje pe domeniul public FOTO

Aproximativ 20 de garaje din Sectorul 5 vor fi desfiintate, iar in locul acestora vor putea fi construite 40 de noi locuri de parcare, anunta primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone.

De miercuri se vor deschide alte doua centre de vaccinare la Romexpo si la Clubul Seniorilor Mihai Eminescu

Prefectura Capitalei a hotarat,luni, in urma sedintei extraordinarea Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, schimbarea destinatiei unor centre de vaccinare si mai.

De miercuri, se vor deschide alte doua centre cu 10 puncte de vaccinare la Romexpo si la Clubul Seniorilor Mihai Eminescu

Prefectura Capitalei a hotarat,luni, in urma sedintei extraordinarea Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, schimbarea destinatiei unor centre de vaccinare si mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )