Libnet.ro
UNICEF

01:05

in Timisoara exista doar doua centre de vaccinare. Dominic Fritz:Va exista un numar foarte limitat de doze disponibile

Adevărul Adevărul,
in Timisoara exista doar doua centre de vaccinare. Dominic Fritz:Va exista un numar foarte limitat de doze disponibile

Primarul Timisoarei Dominic Fritz a anuntat ca in oras vor fi operationalizate doar doua centre de vaccinare, incepand de luni, este ca va exista un numar foarte limitat de doze de vaccin disponibile saptamana viitoare. continuă pe Adevărul

Doar doua centre de vaccinare deschise de luni la Timisoara. Dominic Fritz: Abia cu mai multe doze va avea sens sa creasca si numarul centrelor Probleme asemanatoare la Cluj si Bucuresti

Primarul Dominic Fritz a anuntat, sambata, ca in municipiul Timisoara vor fi operationalizate doar doua centre de vaccinare anti-COVID-19, incepand de luni, punand aceasta situatie pe seama numarului.

Dominic Fritz, motivul pentru care Timisoara are doar doua centre de vaccinare

Dominic Fritz explica de ce sunt doar doua centre de vaccinare impotriva in Timisoara: Principalul obstacol nu sunt centrele de vaccinare sau platforma de programare, ci numarul redus de doze de vaccin.

Timisoara: Doar doua centre de vaccinare vor functiona in prima zi a celei de-a doua etape

In prima zi din a doua etapa de vaccinare, doua centre de vaccinare impotriva COVID-19 vor functiona, la Timisoara, fiind unul la un mall din oras si cel de-al doilea la Spitalul CFR. Lucram.

Dominic Fritz: in Romania, principalul obstacol acum nu sunt centrele de vaccinare sau platforma de programare, ci numarul redus de doze de vaccin

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, spune ca motivul pentru care la Timisoara vor fi operationale de luni doar doua centre de vaccinare este ca va exista doar un numar foarte limitat de doze de vaccin disponibile saptamana viitoare. in Romania, principalul obstacol momentan nu sunt centrele de vaccinare sau platforma de programare, ci numarul redus de doze de vaccin, afirma Fritz.

Primarul Sectorului 6 solicita inca doua centre de vaccinare. Ciprian Ciucu: Avem 390.000 de locuitori, iar un numar de doar 6 centre cu 35 de puncte de vaccinare mi se pare cam putin

Primarul Ciprian Ciucu a anuntat, miercuri, ca trimite o adresa la DSP Bucuresti prin care solicita inca doua centre de vaccinare pentru Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei. Ciprian Ciucu, primarul.

Doar 8 centre de vaccinare antiCOVID, deschise in prima faza in Bucuresti, pentru a doua etapa a campaniei de imunizare. Care sunt acestea si cum se pot face programarile

Vaccinarea antiCOVID-19 in etapa a doua a campaniei de imunizare va incepe in Bucuresti in 18 ianuarie, in prima faza doar in 8 centre in care sunt organizate 23 de puncte de vaccinare, a anuntat joi Prefectura Capitalei.

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, confirmat cu COVID-19: Nici nu pot sa-mi imaginez cum si de unde l-am luat, dar asta este natura perfida a acestui virus

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19. Primarul a spusca a simtit dureri musculare si o stare subfebrila. Acesta a mai anuntat ca atributiile.

Dominic Fritz, primarul Timisoarei, confirmat pozitiv cu COVID-19: A treia oara nu am scapat

PPrimarul Timisoarei, Dominic Fritz, a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19 in cursul zilei de miercuri. DSP va realiza o ancheta epidemiologica la Primarie.

Dominic Fritz este infectat cu COVID-19

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca s-a infectat cu noul coronavirus, dupa ce mai intra.

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, are COVID-19

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat miercuri ca a fost diagnosticat cu COVID-19 si ca va ramane in izolare pentru urmatoarele 14 zile. Acesta a precizat ca a simtit dureri musculare si a avut si o stare subfrebrila, ceea ce l-a determinat sa faca testul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )