Libnet.ro
UNICEF

20:45

Primaria a suspendat autorizatiile celor doua terase din Herastrau unde s-au aglomerat clienti

România Liberă România Liberă,
Primaria a suspendat autorizatiile celor doua terase din Herastrau unde s-au aglomerat clienti

Celor doua societati comerciale din Parcul Herastrau la ale caror terase s-au aglomerat clienti le-a. continuă pe România Liberă

Primaria Capitalei a suspendat autorizatia de functionare pentru terasele din Herastrau

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu anunta ca a fost suspendata autorizatia de functionare pentru terase in cazul celor doua societati comerciale din Parcul Herastrau unde numerosi tineri s-au adunat in noaptea de sambata spre duminica.

Badulescu: A fost suspendata autorizatia de functionare pentru terasele din Herastrau la care s-au adunat tinerii

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a precizat ca a fost suspendata autorizatia de functionare pentru terase in cazul celor doua societati comerciale din Parcul Herastrau, unde numerosi tineri s-au adunat in noaptea de sambata spre duminica, scrie Agerpres.

Primaria Capitalei transforma mai multe strazi din centrul Capitalei, in zone pietonale, in weekend

Primaria Capitalei transforma mai multe strazi din centrul Capitalei, in zone pietonale, in weekend, incepand cu 22 mai. Masura vine in contextul pandemiei COVID pentru a incuraja atat miscarea in aer liber, cat si mijloacele de transport alternativ.

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre petrecerea din Herastrau: Politia Locala, in toata aceasta perioada, a fost sub asteptari. Ridicarea autorizatiei de functionare a teraselor e o masura absolut corecta (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR Bucuresti, a declarat, duminica, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la petrecerea care a avut loc.

GABRIELA FIREA DUPA PETRECEREA DIN HERASTRAU: Proprietarii vor fi chemati luni pentru a li se pune in vedere ca legea este valabila pentru toti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca nu este de dorit ceea ce s-a intamplat sambata seara in Parcul Herastrau, unde a avut loc o petrecere, pe o terasa si ca proprietarul si administratorul localului vor fi chemati luni pentru a li se pune in vedere ca legea este valabila pentru toata lumea, transmite News. ro.

21 de tone de carne de pasare din Polonia, contaminata cu Salmonella, descoperite la doua firme din Ilfov si Bihor

O cantitate de 21 de tone de carne de pasare provenita din Polonia si contaminata cu Salmonellaa fost descoperita la doua firme din Ilfov si Bihor, a anuntat, joi, Autoritatea Nationala, Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Uzina Dacia de la Mioveni lucreaza la doua treimi din capacitate

Dupa reluarea productiei la inceputul lunii mai, uzina Dacia de la Mioveni inca nu lucreaza la capacitate maxima. La Dacia s-a lucrat la peste 65% din capacitate, dar productia va creste in urmatoarele.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )