Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Capitalei transforma mai multe strazi din centrul Capitalei, in zone pietonale, in weekend

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei transforma mai multe strazi din centrul Capitalei, in zone pietonale, in weekend

Primaria Capitalei transforma mai multe strazi din centrul Capitalei, in zone pietonale, in weekend, incepand cu 22 mai. Masura vine in contextul pandemiei COVID pentru a incuraja atat miscarea in aer liber, cat si mijloacele de transport alternativ. continuă pe Hotnews

Mai multe cartiere din Bucuresti, fara apa calda. Cand vor fi remediate avariile

Mai multe imobile din sectoarele 1, 2, 5 si 6 ale Capitalei sunt afectate de avarii la reteaua de termoficare, conform unor informatii publicate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica.

Strazile din centrul Capitalei care vor deveni pietonale in weekend, din 22 mai

Primaria Capitalei transforma mai multe strazi din centrul Capitalei in zone pietonale, in weekend, incepand cu 22 mai, relateaza HotNews.

Cateva artere din centrul Capitalei devin pietonale in weekend, din 22 mai. Cetatenii, incurajati sa faca miscare in aer liber

Potrivit deciziei primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, o mare parte a arterelor din centrul Bucurestiului vor deveni pietonale, incepand cu data de 22 mai. Astfel, vor fi infiintate mai multe zone de.

Primaria Capitalei va da circa 3,5 milioane de lei unui ONG ca elevii si profesorii din Bucuresti sa aiba acces la o biblioteca digitala pana la finalul anului Biblioteca digitala a Primariei nu mai functioneaza

Primaria Capitalei prin PROEDUS va incheia un acord de colaborare cu Asociatia Culturala Ludmila Vidrascu, astfel incat prescolarii, elevii si profesorii din Bucuresti sa aiba acces la platforma bucuresti. citeste. ro, potrivit unui proiect initiat de Primaria Capitalei si aprobat luni de Consiliul General. Primaria Capitalei va plati asociatiei pana la 3. 000 lei, practic abonamentele lunare pentru bucurestenii care vor accesa platforma pana la finalul anului 2020. Platforma nu exista si va fi facuta pornind de la protocolul cu municipalitatea. Grupurile PNL si USR au votat impotriva invocand faptul ca Biblioteca Metropolitana Bucuresti are o biblioteca digitala, inaugurata in urma cu 9 ani, dar care nu mai functioneaza, intrebarea fiind de ce nu se investeste in acest instrument care apartine Primariei Capitalei.

Firea: 4.000 de copii bucuresteni vor primi 500 de lei de la Primaria Capitalei pentru achizitionarea ochelarilor

Gabriela Firea a anuntat pe o retea sociala ca Primaria Capitalei va ajuta 4. 000 de copii din Bucuresti sa isi cumpere ochelari, prin proiectul CLAR - pentru COPII.

Primaria Capitalei va deconta 200 de lei pentru circa 11.000 de bucuresteni asimptomatici care doresc sa se testeze de COVID 19

Primaria Capitalei va deconta 200 de lei pentru circa 11. 000 de bucuresteni asimptomatici care doresc sa se testeze de COVID 19, in mod voluntar, potrivit unui proiect adoptat luni de Consiliul General. Proiectul se numeste Testam pentru Bucuresti, are o valoare totala de 2,233,000 lei si testele facute vor fi cele PCR. Primarul general a declarat ca municipalitatea va lansa o platforma, unde bucurestenii se vor putea inscrie pentru testare, iar banii vor fi decontati spitalelor private si de stat care fac testele si se incriu in program.

Planurile UE pentru un fond de aparare de mai multe miliarde de euro - puse in pericol

Planurile Uniunii Europene pentru infiintarea unui fond de aparare de mai multe miliarde de euro sunt puse sub semnul intrebarii de socul economic provocat de pandemia de coronavirus, punand in pericol trei ani de cooperare militara fara precedent, au declarat oficiali si diplomati citati de Reuters.

VIDEO Gasca de interlopi din mai multe judete, interceptata de mascati in Buzau. Politistii au oprit un convoi de 6 masini

Un barbat din localitatea buzoiana Vadu Pasii si-a chemat amici din mai multe judete pentru a petrece intr-un loc ferit, in comuna Gheraseni, intr-o ferma abandonata. Convoiul de autoturisme a fost oprit de un filtru al politiei, in care se aflau si mascati, iar cei 20 de barbati au fost amendati.

OPINIE PWC ROMANIA: Guvernul va oferi mai multe facilitati fiscale persoanelor fizice

Guvernul a anuntat ca va oferi mai multe facilitati fiscale persoanelor fizice, cu doar 17 zile inainte de termenul final pentru depunerea Declaratiei Unice si plata obligatiilor fiscale aferente anului 2019 25 mai 2020), la propunerea Ministerului de Finante, afirma Irina Nistor, Director PwC Romania, intr-un material de opinie remis Redactiei noastre.

Doi barbati cu masca au pulverizat spray lacrimogen in fata unui bloc din Sectorul 5, unde erau mai multe persoane

Politistii din Bucuresti au demarat o ancheta, duminica seara, dupa ce doi barbati ce purtau masti faciale de protectie au pulverizat cu spray lacrimogen in fata unui imobil din Sectorul 5. Mai multe persoane erau in fata imobilului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )