Libnet.ro
UNICEF

22:30

Primarul celei mai mari comune din Romania, condamnat pentru fapte de coruptie. Edilul: sunt siderat

Adevărul Adevărul,
Primarul celei mai mari comune din Romania, condamnat pentru fapte de coruptie. Edilul: sunt siderat

Horia Sulea - primarul Florestiului, cea mai mare comuna din tara, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in functie si complicitate la abuz in functie. Edilul este acuzat ca a platit nelegal servicii de deszapezire si salubrizare. Primarul sustine ca a respectat legea si va face apel . continuă pe Adevărul

Avertismentul unuia dintre cei mai cunoscuti medici din Romania: Pe ambalajul petardelor ar trebui sa scrie ca pot produce mutilari. Utilizarea acestor pocnitori de mizerie ar trebui interzisa pentru publicul larg

Pe ambalajul petardelor ar trebui sa apara avertismentul ca pot produce mutilari, la fel cum ambalajele pachetelor de tigari sunt marcate cu avertismente in legatura cu riscurile pentru sanatate la care se expun fumatorii, afirma medicul Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Judetean din Brasov si unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi plasticieni din Romania. Medicul brasovean face de asemenea apel ca utilizarea acestor pocnitori de mizerie sa fie interzisa pentru publicul larg. Un barbat din Iasi a murit dupa ce si-a bagat o petarda aprinsa in gura. De ce a recurs la acest gest.

Cu cine va petrece Dan Negru, anul acesta, Revelionul. Imagini din culisele celei mai tari petreceri de la sfarsit de an. Foto

Asa cum ne-a obisnuit, Dan Negru da iar starul petrecerii de Revelion. Sub hastagul deMasca Distractia, vedeta de la Antena 1 duce in fata publicului, marti, 31 decembrie, de la 22. 15, Revelionul Starurilor, la care participa vedete iubite din diverse domenii. Momentele mastilor vor fi presarate cu muzica buna, intr-un spectacol de peste cinci ore.

Topul filmelor romanesti care au avut cele mai mari incasari in 2019

Doua comedii si un film biografic au avut cele mai mari incasari intre lungmetrajele romanesti lansate anul acesta pe marile ecrane.

Doliu in presa din Romania! Un cunoscut jurnalist s-a stins din viata de Craciun

Doliu in presa din Romania! Mihai Creanga, jurnalistul care a condus Romania Libera, a murit de Craciun, la varsta de 77 de ani.

Copiii Craciunului: 500 de bebelusi s-au nascut in maternitatile din Romania pe 25 decembrie

Cinci sute de bebelusi s-au nasut in maternitatile din Romania in prima zi de Craciun, informeaza Stirile Pro Tv. Bebelusii au fost primiti cu multe surprize de parinti si.

Preturile petrolului au atins cele mai ridicate niveluri din ultimele trei luni

Preturile petrolului au atins joi cele mai ridicate niveluri din ultimele peste trei luni, sustinute de sperantele unui sfarsit al razboiului comercial dintre Statele Unite si China si de un raport privind un nivel mai scazut al stocurilor de titei in Statele Unite, transmite Reuters.

Anul politic 2019, rasturnari atipice de situatie. Cel mai mare esec din istoria PSD

Politica romaneasca a cunoscut in 2019 cele mai neasteptate rasturnari de situatie din ultimii 30 de ani. Finalul de ani a insemnat cel mai mare esec din istoria PSD. Nu doar ca a pierdut alegerile prezidentiale, dar a pierdut si guvernarea prin jocuri politice.

Ionut Radu, in top 5 cei mai buni portari din Serie A intr-un sondaj al jurnalistilor italieni

Ionut Radu, portarul celor de la Genoa, a prins locul 5 intr-un clasament al celor mai buni goalkeeperi din Serie A, in ciuda faptului ca echipa sa de club se afla pe locurile de retrogradare.

FOTO Hrusca, brazi impodobiti, iubitii langa, mancare, vestimentatie de gala - Ce au postat cele mai importante jucatoare din WTA cu ocazia Craciunului

De la Simona Halep si pana la Serena Williams, cele mai importante jucatoare din circuitul WTA au postat cate ceva cu ocazia Craciunului. Daca unele au avut colindatori Stefan Hrusca - in cazul Simonei), altele si-au etalat hainele, iubitii, machiajul, bolidul de lux sau pur si simplu s-au fotografiat cu masa de Sarbatori. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai importante postari ale jucatoarelor din circuitul WTA.

Ei formeaza cele mai iubite cupluri din lume

De la Victoria si David Beckham ori Kim Kardashian si Kanye West pana la Beyonce si Jay Z sau Printul Harry si Meghan Markle, iata cateva dintre cele mai iubite cupluri din lume! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )