Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ei formeaza cele mai iubite cupluri din lume

ADPM ADPM,
Ei formeaza cele mai iubite cupluri din lume

De la Victoria si David Beckham ori Kim Kardashian si Kanye West pana la Beyonce si Jay Z sau Printul Harry si Meghan Markle, iata cateva dintre cele mai iubite cupluri din lume! . continuă pe ADPM

Barcelona, in continuare echipa cu cele mai mari salarii din lume; Real Madrid si Juventus completeaza podiumul

Echipa de fotbal FC Barcelona si-a mentinut si in 2019 pozitia de lider in clasamentul echipelor profesioniste cu cele mai mari salarii din lume, Top 10 fiind dominat de francizele din liga nord-americana de baschet NBA), care ocupa locurile 4-10, conform unui studiu facut public de Sporting Intelligence.

Acesta este cel mai fericit animal din lume si intelegi de ce, cand il vezi

Membrii speciei quokka au fost definiti ca fiind cei mai fericiti din lume. Acestia au o atitudine pozitiva in permanenta, sunt zambitori si perfecti pentru selfie-uri. Desi ai mai trait in trecut cu impresia ca ai vazut un animal zambind, din orice specie, nimeni si nimic nu se compara cu un Quokka. Animalul din imaginile .

Tranzactia SECOLULUI! Varful turnului Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, VANDUTA (VIDEO)

Proprietarul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a scos la vanzare varful turnului. Tranzactia ar putea aduce grupului imobiliar care se ocupa de ea suma de un miliard de dolari.

FOTO Hrusca, brazi impodobiti, iubitii langa, mancare, vestimentatie de gala - Ce au postat cele mai importante jucatoare din WTA cu ocazia Craciunului

De la Simona Halep si pana la Serena Williams, cele mai importante jucatoare din circuitul WTA au postat cate ceva cu ocazia Craciunului. Daca unele au avut colindatori Stefan Hrusca - in cazul Simonei), altele si-au etalat hainele, iubitii, machiajul, bolidul de lux sau pur si simplu s-au fotografiat cu masa de Sarbatori. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai importante postari ale jucatoarelor din circuitul WTA.

FILME CRACIUN. Top cele mai vizionate filme din Ajunul Craciunului

Nu exista un mod mai bun de a va bucura de Ajunul Craciunului decat sa va aruncati in canapea si sa alegeti cel mai bun film pentru aceasta perioada a anului. Bineinteles ca pentru a avea tot confortul e nevoie si de cozonac, prajituri sau ciocolata calda. Iata care sunt cele mai vizionate filme din perioada Craciunului ale tuturor timpurilor.

Presedintele uneia dintre cele mai mari tari din lume, spitalizat de urgenta

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost internat de urgenta, luni seara, dupa ce a cazut in resedinta sa oficiala.

Cum crede Rafael Nadal ca poate fi stabilit cine este cel mai bun jucator din lume

Ajuns la 33 de ani, Rafael Nadal continua sa aiba un cuvant greu de spus la varful ierarhiei ATP, ibericul reusind sa cucereasca doua Grand Slam-uri in 2019 Roland Garros si US Open). Cu toate ca s-a apropiat la un singur titlu major de Roger Federer 20 de Grand Slam-uri, recordman absolut), Rafa considera ca nu turneele castigate te fac cel mai bun din lume, ci doar iubirea fanilor.

Madalina era cea mai fericita femeie din lume, in ziua in care a devenit mama. Dar la doar cateva zeci de minute, bucuria avea sa-i fie umbrita. Din pacate, sfarsitul a fost inevitabil!

Trebuia sa fie cea mai fericita zi din viata ei, i se nascuse copilul. Dar in doar cateva zeci de minute, bucuria i-a fost nimicita de o veste cumplita.

Povestea lui Mos Craciun! Legenda celui mai iubit batran din lume (VIDEO)

Toti crestinii sarbatoresc Craciunul, pe Mosul si darurile lui. Dar care este povestea lui? Si de ce se numeste Mos Craciun? Adunity_93187 Circula numeroase legende despre Mos Craciun.

HOROSCOP. Cele mai curajoase femei din horoscop

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )