Libnet.ro
UNICEF

05:00

Primarul din capitala Turciei si-a anuntat demisia, dupa ce a avut o intalnire cu presedintele Erdogan

România Liberă România Liberă,
Primarul din capitala Turciei si-a anuntat demisia, dupa ce a avut o intalnire cu presedintele Erdogan

Primarul din Ankara, Ibrahim Melih Gokcek, a anuntat ca isi va depune sambata demisia, dupa ce a avut o intalnire cu presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care incearca sa isi consolideze puterea si sa aduca oameni noi la conducerea partidului AKP. continuă pe România Liberă

Firea, nemultumita de comentariile despre traficul din Capitala: Nu trebuie sa ironizam autoritatile, nu e subiect de cancan

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a aratat nemultumita, marti, de comentariile despre traficul din Capitala, spunand ca nu trebuie sa ironizam autoritatile sau sa consideram ca este un subiect de.

Taximetrist ranit dupa ce un copac a cazut peste masina sa, pe un bulevard din Capitala

Un taximetrist a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital, marti, dupa ce un copac a cazut peste masina sa, din cauza vantului puternic, pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitala, relateaza News. ro. In taximetru se aflau si trei pasageri, care au refuzat transportul la spital, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Doua tramvaie s-au ciocnit intr-o intersectie pe Calea 13 septembrie din Capitala; doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Doua tramvaie s-au ciocnit, sambata dupa-amiaza, intr-o intersectie pe Calea 13 septembrie din Capitala, anunta News. ro. Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dar nu s-a impus transportul la spital, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

VIDEO HARTA zgomotului din Capitala. Zonele in care nu se poate sta in casa nici cu doua randuri de termopane

Zgomotul din Capitala si alte orase ne imbolnaveste, iar autoritatile sunt surde la avertismentul medicilor. Primariile sunt obligate sa ia masuri pentru ca galagia de pe strada, zone industriale si intersectii sa ramana in limitele admise de lege.

Primarul din Fagaras: Ursul care a atacat marti dimineata o fata si un barbat, cautat de mai multe echipe de vanatori

Ursul care a atacat, luni dimineata, un barbat si o adolescenta din Fagaras este cautate de vanatori, a anuntat primarul localitatii, Gheorghe Sucaciu, care considera ca ursii care sunt agresivi trebuie recoltati, nu relocati.

Buzau: Un politist a murit dupa ce cateva zile nu s-a gasit o ambulanta care sa-l duca la un spital din Capitala

Este ancheta la Spitalul Judetean Buzau, dupa ce un politist de 35 de ani a murit din cauza unor probleme respiratorii. Starea barbatului s-a agravat, dar nu s-a gasit nicio ambulanta care sa-l transporte la o .

Pizza Hut din Arabia Saudita isi cere scuze dupa ce a distribuit un mesaj ofensator pe Twitter chiar de Ziua Internationala a Balbaielii

Pizza Hut din Arabia Saudita si-a cerut scuze dupa ce a distribuit pe Twitter un mesaj ofensator care parea sa-i batjocoreasca pe oamenii care sufera de balbaiala. Mesajul a produs furie in online, iar in scurt timp au aparut hashtag-uri care amenintau cu boicotarea restaurantelor din tara araba, potrivit The Telegraph.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )