Libnet.ro
UNICEF

16:15

Primarul din Sangeorz Bai, cercetat penal pentru ca si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, a castigat un nou mandat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primarul din Sangeorz Bai, cercetat penal pentru ca si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, a castigat un nou mandat

Traian Ogagau, primarul localitatii Sangeorz Bai, cercetat penal pentru rele tratamente aplicate minorului, pentru ca si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o dezbracata, in genunchi, a castigat inca un mandat. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul din Sangeorz Bai, cercetat penal pentru ca si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, a castigat un nou mandat: I-am ciuruit

Primarul localitatii Sangeorz Bai, Traian Ogagau, cecetat penal pentru ca si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o dezbracata, in genunchi, a castigat inca un mandat. Deci, i-am ciuruit, a afirmat primarul, care a iesit apoi in fata sediului primariei unde s-au adunat sute de oameni care au cantat, au ascultat muzica si l-au felicitat.

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat si a sarbatorit cu artificii (VIDEO)

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat. Acesta a iesit in fataprimariei, fiind insotit de copii si de colegii din administratie, si le-a.

Traian Ogagau, primarul filmat in timp ce isi umilea fetita, a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai

Traian Ogagau, primarul filmat in timp ce isi umilea fetita, a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai. Primarul a transmis, live pe Facebook, momentul in care a aflat ca va fi primar pentru inca patru ani.

Rezultate alegeri locale 2020. VIDEO Traian Ogagau, primarul care si-a umilit fiica, a obtinut un nou mandat la Sangeorz-Bai: Sute de oameni au sarbatorit victoria sa

Traian Ogagau, primarul care si-a umilit fiica, a anuntat ca a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai, in timp ce este aplaudat de o piata plina de oameni. Sute de oameni aplauda, canta si danseaza.

Traian Ogagau, primarul care s-a filmat in timp ce isi umilea fiica, a castigat un nou mandat. Ce imagini a putut sa posteze pe Facebook

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care a devenit celebru dupa viralizarea unor materiale video compromitatoare, a castigat un nou mandat la alegerile de duminica. Vestea a fost transmisa chiar de acesta, pe pagina sa de Facebook, printr-o inregistrare live. Sute de persoane nu au respectat distantarea sociala Bucurie imensa in Bistrita-Nasaud, dupa ce primarul .

Botosani: Un barbat este cercetat penal dupa ce a votat de doua ori la alegerile locale

Un barbat in varsta de 79 de ani din Botosani este anchetat penal dupa ce a votat de doua ori la alegerile locale de duminica,conform Agerpres. ro. Un purtatorul de cuvant al Inspectoratului de.

Fosta vedeta PRO TV, dosar penal pentru coruperea alegatorilor. I-a pacalit ca vor primi cate 10.000 de lei

Alegerile Locale de anul acesta, poate mai mult ca oricand, a generat pasiuni exagerate. Este si cazul lui Mohammad Murad, candidat independent, care a ajuns cu dosare penale si sa fie arestat pentru mita electorala. Fosta vedeta PRO TV, dosar penal pentru coruperea alegatorilor Candidat independent pentru pentru Primaria Mangalia, fosta vedeta PRO TV si .

Politia a retinut doi barbati care l-au amenintat cu moartea pe primarul din Rosia Montana, intr-un videoclip

Incident grav in judetul Alba-Iulia, dupa cedoi indivizi din localitate l-au amenintat cu moartea, cu un pistol, pe primarul din Rosia Montana. Primarul din Rosia Montana a fost.

Primarul din Mangalia sustine, fara a-l nominaliza, ca Mohammad Murad a fost audiat intr-un caz de mituire a alegatorilor Politia verifica o masina a oamenilor lui Murad

Primarul din Mangalia, Cristian Radu, care candideaza din partea PNL pentru un nou mandat, sustine - fara a-l nominaliza insa - ca Mohammad Murad, candidat indepedent la Primaria Mangalia, a fost audiat la Politie intr-un caz de mituire a alegatorilor. Murad a negat informatia, afirmand ca nu sunt ilegalitati si l-a acuzat pe Cristian Radu ca raspandeste informatii false. Politia a oprit o masina care apartine oamenilor lui Murad, iar soferul nu a fost de acord cu perchezitia autoturismului. Politistii continua verificarile in acest caz.

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )