Libnet.ro
UNICEF

08:46

Primarul din Sangera a fost gasit mort. Potrivit primelor informatii, s-a sinucis

Adevărul Adevărul,
Primarul din Sangera a fost gasit mort. Potrivit primelor informatii, s-a sinucis

Primarul din Sangera, Mihai Lari, a fost gasit impuscat in cap, duminica dimineata. Potrivit primelor informatii, ar fi vorba de o sinucidere. continuă pe Adevărul

Primarul orasului Sangera din Republica Moldova a fost gasit mort. Politistii iau ca prima varianta sinuciderea

Primarul orasului Sangera din Republica Moldova, Lari Mihai, a fost gasit mort in aceasta dimineata, relateazaUNIMEDIA. Prima varianta luata in calcul de politisti este ca s-a sinucis.

Un copil de 14 ani, disparut intr-un canal din Piatra Neamt al raului Bistrita, a fost gasit mort

Un copil de 14 ani, care era disparut intr-un canal din Piatra Neamt al raului Bistrita, a fost gasit mort, joi, de catre pompieri, la cinci zile dupa ce s-a inecat. Un alt tanar, in.

Tragedie in Capitala! Un barbat a fost gasit mort in Lacul Colentina (VIDEO)

Operatiune de salvare contracronometru in Capitala! Un om a sarit in lacul Colentina si nimeni nu l-a mai vazut iesind la suprafata. Autoritatile au fost alertate, iar scafandrii au pornit.

Mihail Lari, primarul suburbiei Sangera din Chisinau, a fost gasit impuscat in cap

Primarul orasului Sangera din municipiul Chisinau de fapt o suburbie a capitalei Republicii Moldova), Mihail Lari, a fost gasit impuscat in cap duminica dimineata .

Tanar de 19 ani gasit mort in raul Bistrita. S-a inecat acum o saptamana in timp ce incerca sa salveze de la moarte un prieten

Un tanar de 19 ani a fost gasit mort intr-un canal al raului Bistrita de pe teritoriul municipiul Piatra Neamt. Barbatul a fost dat disparut in urma cu o saptamana.

Copil de 14 ani, disparut intr-un canal al unui rau, gasit mort de pompieri. Un tanar de 19 ani este cautat in continuare

Un copil de 14 ani, care era disparut intr-un canal din Piatra Neamt al raului Bistrita, a fost gasit mort, joi, de catre pompieri, la cinci zile dupa ce s-a inecat. Un alt tanar, in varsta de 19 ani, disparut in acelasi loc dupa ce ar fi incercat sa-l salveze pe baiat, este in continuare cautat de scafandrii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Neamt.

Trupul neinsufletit al copilului disparut sambata in Marea Neagra a fost gasit de scafandri

Un copil de 15 ani, care a fost dat disparut sambata in Marea Neagra, in zona Vadu, a fost gasit astazi de scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta, potrivit.

Un caine husky a fost gasit in apropierea sediului B1 TV: Sa-l ajutam sa se reintoarca acasa! (VIDEO)

Un caine husky a fost gasit joi dupa-amiaza in apropierea studiourilor B1 TV de pe Calea Victoriei din Capitala. Exemplarul, care cel mai probabil s-a pierdut in zona, este gri deschis.

Octogenar lasat fara pensie, dupa ce a fost declarat mort de o functionara. Salariata a fost mutata disciplinar la un alt compartiment

Un batran in varsta de 82 de ani, din comuna Rosia de Amaradia, situata la marginea judetului Gorj, a ramas fara banii de pensie dupa o gafa facuta de functionarii de la Casa Judeteana de Pensii Gorj. Batranul a mers, in primavara, sa solicite ajutorul de inmormantare pentru sotia sa, dar o functionara l-a declarat decedat chiar pe el.

Tentativa de cenzura: Primarul din Alexandria angajeaza detectivi privati pentru a afla cine il critica in mediul online

Libertatea de exprimare nu este apreciata in Teleorman! Sau cel putin asa da de inteles primarul de Alexandria, Victor Dragusin. Suparat ca in presa nationala au aparut imagini cu Sala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )