Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul din Scornicesti, testat pozitiv pentru noul coronavirus. Ioan Prioteasa este socrul senatorului Nicolae Banicioiu

B1 B1,
Primarul din Scornicesti, testat pozitiv pentru noul coronavirus. Ioan Prioteasa este socrul senatorului Nicolae Banicioiu

Ioan Prioteasa, primarul din Scornicesti si socrul senatorului Nicolae Banicioiu, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Edilul a explicat ca a trecut printr-o analiza medicala de acest gen, in. continuă pe B1

Continua dezastrul la Dinamo! Al saptelea jucator testat pozitiv cu noul coronavirus

Continua problemele la Dinamo! Un al saptelea jucator al cainilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dupa cele sase cazuri de joi. Cel mai recent caz este cel al lui Andrei Sin, 28 de ani. Testul pe care acesta l-a efectuat ieri a fost negativ, dar astazi a acuzat o parte dintre simptomele obisnuite .

Partida FCSB CFR Cluj a fost amanata! Un jucator a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Dupa ce Dinamo a ajuns la nu mai putin de 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus, problemele se muta in play-off. Partida dintre FCSB CFR Cluj, care era programata astazi, de la ora 21:00, a fost amanata. Anuntul a fost facut ce Digi Sport, una dintre televiziunile care detin drepturile TV. Un jucator .

Primarul comunei oltene Slatioara, test pozitiv pentru noul coronavirus. Au casunat colegii pe mine sa ma testez

Primarul localitatii oltene Slatioara, situata in imediata vecinatate a municipiului Slatina, a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Un al doilea caz in care un pacient cu COVID-19 care a refuzat internarea a murit acasa

Un barbat de 56 de ani din Olt testat pozitiv pentru noul coronavirus si care a refuzat internarea in spital, a murit joi acasa, potrivit Directiei de Sanatate Publica DSP) Olt. Este al doilea caz de acest fel, dupa ce cu o zi in urma a decedat acasa un pacient cu COVID din Galati care refuzase, de asemenea, spitalizarea.

Dezastru pentru Dinamo! Sase jucatori au fost testati pozitiv cu noul coronavirus!

Problemele lui Dinamo nu se mai termina. Joi, sase jucatori ai formatiei conduse de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. in aceste conditii, partida contra Chindiei, programata in aceasta seara, a fost amanata. Era vorba chiar de o restanta pe care ros-albii o aveau din prima etapa, cand un membru din staff .

Dinamo a ajuns la 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus! Care sunt cei 3 care au primit rezultatele azi

Situatia de la Dinamo este pe zi ce trece mai dramatica. Alti trei jucatori ai echipei pregatite de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Lista ajunge la 10, dupa ce joi au aparut primele sase cazuri printre fotbalisti, iar ieri a mai fost confirmat unul. Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici si Dan Talmaciu .

inca 4 turisti romani din Grecia sunt infectati cu noul coronavirus

Inca patru romani din Grecia au fost confirmati cu noul coronavirus, informeaza Ministerul Afacerilo.

Un oltean cu Covid-19, care a refuzat internarea, a murit acasa. Este al doilea caz de acest gen, in ultimele 48 de ore

Un barbat din Olt testat pozitiv pentru noul coronavirus a murit, joi, dupa ce a refuzat internarea in spital. Este al doilea caz de acest gen, in ultimele 48 de ore, dupa ce, ieri, un alt barbat din Galati, confirmat cu Covid-19, a murit acasa pentru ca nu a vrut sa stea in spital.

CORONAVIRUS |Jucator de la CFR Cluj, testat pozitiv cu COVID-19. Meciul cu FCSB de sambata seara, amanat

Un fotbalist de la CFR Cluj a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. in aceste conditii, mediul cu FCSB, programat pentru sambata seara, nu va mai avea loc, urmand a fi reprogramata,.

Reactie de la Guvern, dupa ce 6 jucatori de la Dinamo au fost infectati cu noul coronavirus. Ce se intampla cu ultimele 3 etape din play-off

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a reactionat dupa ce 6 jucatori de la Dinamo Bucuresti au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Oficialul Guvernului recomanda cluburilor din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )