Libnet.ro
UNICEF

23:30

Primarul orasului Hateg, testat pozitiv cu Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Primarul orasului Hateg, testat pozitiv cu Covid-19

Primarul orasului Hateg, Marcel Goia, a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19, informeaza Agerpres. Edilul a anuntat ca este bolnav printr-o postare pe Facebook. continuă pe Hotnews

Primarul din Hateg, Marcel Goia, confirmat cu coronavirus: Pericolul nu a trecut

Primarul orasului Hateg, Marcel Goia, este infectat cu noul coronavirus. 32 persoane diagnosticate pozitiv sunt internate in spital in judetul Hunedoara.

Un fotbalist roman a fost batut de colegi in strainatate dupa ce a fost testat pozitiv cu coronavirus

Fundasul roman Deian Boldor, care evolueaza la echipa albaneza de fotbal Partizani Tirana, a fost testat pozitiv la coronavirus, dupa cum a confirmat chiar el intr-o postare pe Instagram, transmite.

CORONAVIRUS |MAE: Cetateanul roman testat pozitiv in insula Thassos, negativ la al doilea test

Cetateanul roman testat pozitiv in insula Thassos a fost retestat iar rezultatul a fost negativ, acesta urmand sa revina in Romania in cel mai scurt timp, potrivit unui comunicat de presa transmis de.

Presedintele Braziliei, testat pozitiv la COVID-19, sustine ca se simte foarte bine si ca se trateaza cu hidroxiclorochina

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro, care a anuntat marti ca a fost testat pozitiv la COVID-19, a anuntat joi pe Facebook ca se simte foarte bine si ca se trateaza cu hidroxiclorochina, informeaza vineri AFP. Bolsonaro, 65 de ani, a aparut in direct pe Facebook, asa cum face saptamanal, de la resedinta sa oficiala. El parea sa fie intr-o stare de sanatate buna si nu era insotit, cum se intampla adesea, de ministri sau de inalti functionari, iar obisnuitul translator in limbajul mimico-gestual nu era nici el prezent.

Primarul Hategului are COVID-19. Marcel Goia ii invitase pe localnici la rugaciune si post impotriva pandemiei

Marcel Goia, primarul orasului Hateg, a fst diagnosticat cu noul coronavirus. in aprilie, acesta ii invitase pe localnici sa tina o zi de post si rugaciune pentru a trece cu bine peste pandemie.

Coronavirus: Megastarul indian Amitabh Bachchan a fost testat pozitiv

Mega-starul de Bollywood, Amitabh Bachchan, in varsta de 77 de ani, s-a testat sambata pentru noul coronavirus si a fost internat intr-un spital din Bombay impreuna cu fiul ei, Abhishek, care a fost si el infectat, potrivit AFP.

Pandemie coronavirus. Ce se intampla daca esti testat pozitiv cu COVID-19 si nu vrei sa ramai internat in spital

Persoanele care refuza internarea in spital, dupa ce au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, se expun unor riscuri majore, atentioneaza medicul Virgil Musta. Am constatat ca sunt pacienti care.

Primul caz de coronavirus in TVR. Un angajat de la departamentul tehnic, testat pozitiv

Un angajat al TVR a fost depistat pozitiv, miercuri, la testul pentru infectare cu Covid-19, potrivit unui anunt al conducerii institutiei. E vorba despre un angajat in departamentul tehnic. Institutia media de.

Soc in Coreea de Sud! Primarul orasului Seul a fost gasit mort

Primarul capitalei sud-coreene Seul, Park Won Soon, a fost gasit mort, dupa ce in prealabil fusese d.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )