Libnet.ro
UNICEF

22:45

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, in grupul de negociere pentru viitoarea guvernare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, in grupul de negociere pentru viitoarea guvernare

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a anuntat ca va face parte din grupul de negociere pentru viitoarea guvernare a Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul Dominic Fritz, in echipa de negociere pentru viitorul guvern

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca face parte din echipa de negociere pentru viitorul guvern PNL - USR-PLUS - UDMR: Nici nu ma gandeam, in urma cu un an, ca voi ajunge aici.

Dominic Fritz, in grupul de negociere pentru viitorul Guvern: Nici nu ma gandeam, acum un an, ca voi ajunge aici

Germanul Dominic Fritz, primarul Timisoarei, a fost cooptat de Dan Barna in componanta echipei de negociere USR-PLUS care se va prezenta la negocierile cu PNL si UDMR.

Primele scantei ale negocierilor PNL-USR PLUS.Dominic Fritz: Premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, care face parte din echipa de negociere a USR PLUS pentru formarea noului Guvern, afirma ca premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, intr-un parteneriat adevarat. Fritz a mai precizat ca este nevoie de un guvern care sa-si sume iste reforme profunde, lucru care nu este negociabil.

Sedinta a liderilor PNL dupa demisia lui Ludovic Orban: Conducerea liberala discuta despre strategia de negociere pentru formarea noii majoritati parlamentare. Sefii PNL se intalnesc apoi cu Klaus Iohannis

O sedinta a conducerii PNL are loc marti dimineata in contextul recentei demisii a lui Ludovic Orban de la conducerea Guvernului. Liderii liberali se reunesc, incepand cu ora 10. 00, pentru a pregati strategia.

NEGOCIERI INTREITE PENTRU VIITOAREA COALITIE PNL, USRPLUS si UDMR, in chinurile facerii viitorului guvern

Negocierile pentru constituirea coalitiei politice de centru-dreapta care sa asigure majoritatea parlamentara necesara pentru investirea viitorul guvern intra in linie dreapta. Maine dimineata, liderii PNL, USRPLUS si UDMR se vor intalni pentru a stabili care va fi programul de guvernare, care va fi structura viitorului guvern si cum se vor imparti conducerile celor doua Camere ale Parlamentului, precum si conducerile comisiilor din viitorul Legislativ.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3011 seconds )