Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primarul uneia dintre cele mai afectate localitati din Italia: Statistic, numarul real de decese pentru Covid-19 este de cel putin 4 ori mai mare decat numarul oficial. Daca toata lumea ar fi infectata, 600.000 de persoane ar muri

B1 B1,
Primarul uneia dintre cele mai afectate localitati din Italia: Statistic, numarul real de decese pentru Covid-19 este de cel putin 4 ori mai mare decat numarul oficial. Daca toata lumea ar fi infectata, 600.000 de persoane ar muri

In Nembro, provincia Bergamo,municipalitatea cea mai afectata de Covid-19 in raport cu populatia, strazile sunt aproape pustii, traficul absent, iar linistea stranie este uneori intrerupta de sirena unei. continuă pe B1

Spania, unul dintre cele mai afectate state de COVID-19, introducea primele restrictii in 14 martie, desi inregistra decese din 6 martie. Pe 8 martie, in Madrid era organizat un mars cu 120.000 de oameni (FOTO, VIDEO)

Spania resimte din plin pandemia de COVID-19, fiind al doilea stat european si al patrulea de pe glob la nivel de decese inregistrate, cu aproape 3. 000 de pacienti care si-au gasit sfarsitul in spitalele.

Nelu Tataru: Cu o transmitere comunitara accelerata, Suceava e unul dintre cele mai fierbinti locuri din Romania. incercam sa limitam focarul (VIDEO)

Secretarul de stat Nelu Tataru, omul propus pentru ocuparea functiei de ministru al Sanatatii dupa demisia lui Victor Costache, spune ca a primit vestea nominalizarii la Suceava, unde autoritatile incearca.

Cod portocaliu de viscol si ninsori in 12 judete. Care sunt cele mai afectate regiuni

Incepand cu data de astazi intra in vigoare codul portocaliu si codul galben pentru ninsori abundente si viscole, dar si intensificari ale vantului. Pana in ziua de miercuri, 12 judete vor fi afectate de codul portocaliu. Cod portocaliu de viscol si ninsori in 12 judete Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica, 22 martie, o .

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale lui Ceausescu. Care este, de fapt, data reala a nasterii dictatorului

De epoca comunista inca se leaga multe secrete, iar unul dintre cele mai bine pazite este reprezentat de data reala a nasterii dictatorului. Secretul lui Ceausescu. Care este data reala a nasterii dictatorului Pe Wikipedia, despre Nicolae Ceausescu se regaseste ca s-a nascut pe 26 ianuarie 1918 la Scornicesti si a murit pe 25 decembrie .

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (3). Italia Germania in 2006

Gary Lineker a ramas in istorie pentru o vorba devenita virala, cum am spune astazi. Marele international englez a afirmat la un moment dat ca fotbalul este un sport de 11 contra 11 in care de fiecare data castiga Germania. Episodul 2: Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului 2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960 .

Parteneriat intre Ministerul Sanatatii si unul dintre cei mai mari retaileri din tara, pentru asigurarea alimentelor in spitalele care trateaza pacienti cu Codiv-19

Ministerul Sanatatii impreuna cu unul dintre cei mai mari retaileri din Romania vorasiguraalimente pentru spitalele din tara, aflate in prima linie in lupta cu Covid-19. La recomandarea.

Parteneriat intre Ministerul Sanatatii si unul dintre cei mai mari retaileri din tara, pentru asigurarea alimentelor in spitalele care trateaza pacienti cu COVID-19

Ministerul Sanatatii impreuna cu unul dintre cei mai mari retaileri din Romania vorasiguraalimente pentru spitalele din tara, aflate in prima linie in lupta cu Covid-19. La recomandarea.

Coronavirus in Romania: Comuna in care primaria si scoala s-au mutat in online, iar locuitorii au un aprozar virtual Primar Ciugud: Digitalizarea nu e un moft, e o necesitate

Comuna Ciugud din Alba este una dintre cele mai digitalizate si mai bogate din Romania, majoritatea investitiilor fiind facute pe fonduri europene. in fata coronavirusului, Primaria si-a mutat toata activitatea in online, mai putin emiterea documentelor de stare civila, sedintele Consiliului Local au loc online, iar orele pentru clasele V-VIII se tin pe o platforma electronica. Administratia locala va deschide maine chiar un aprozar virtual, unde producatorii locali pot sa-si vanda produsele, ca sa fie cat mai putin afectati in aceasta perioada, iar cetatenii sa poata cumpara produse proaspete.

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960

Pentru multi meciul dintre Real Madrid si Eintracht Frankfurt din 18 mai 1960 a reprezentat cea mai mare finala din istorie. Episodul 1: Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului 1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit! .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )