Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primavara incepe cu minus pentru Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Primavara incepe cu minus pentru Liviu Dragnea

Poate ca ceilalti lideri PSD, cei care inca nu au fost dati afara din partid de Liviu Dragnea, inteleg sa se disocieze, cat inca se mai poate, de cel mai neperformant presedinte PSD din intreaga istorie a partidului. Cred ca merita sa trecem in revista cateva realizari ale liderului PSD:. continuă pe Adevărul

Mihai Tudose, mesaj acid pentru Liviu Dragnea: Tati, nu cumva iti da eroare/ Arunca pe piata idiotenii fabuloase, cum ar fi povestea cu statul paralel

Fostul premier Mihai Tudose ii adreseaza un mesaj extrem de dur Liviu Dragnea in contextul criticilor pe care acesta le lenaseaza privind cei care au plecat din PSD la Pro-Romania. Acesta ii reaminteste cum si el.

Remus Pricopie, despre Dragnea: Cel mai neperformant presedinte PSD din intreaga istorie a partidului

Poate ca ceilalti lideri PSD, cei care inca nu au fost dati afara din partid de Liviu Dragnea, inteleg sa se disocieze, cat inca se mai poate, de cel mai neperformant presedinte PSD din intreaga istorie a partidului. Cred ca merita sa trecem in revista cateva realizari ale liderului PSD:.

PSD, DESPRE PROIECTUL LUI LIVIU DRAGNEA SI SERBAN NICOLAE: Si alte tari din Europa isi repatriaza rezerva de aur

PSD precizeaza, intr-un mesaj distribuit pe Facebook despre proiectul lui Liviu Dragnea si Serban Nicolae pentru aducerea in tara a rezervei de aur a BNR, ca si alte tari din Europa isi repatriaza rezerva de aur.

Ce i-a raspuns Liviu Dragnea unei jurnaliste engleze atunci cand a fost rugat sa comenteze votul pentru Kovesi VIDEO

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a dorit sa comenteze votul favorabil din Comisia LIBE pentru candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al Parchetului European. Aflat in Parlament, Dragnea.

Liviu Dragnea, un nou atac la Iohannis, pentru actiunea iresponsabila de a ataca bugetul la Curtea Constitutionala: Calca peste orice cadavre pentru a mai obtine un mandat

Presedintele PSD Liviu Dragnea a lansat, luni, un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, acuzandu-l ca, nepromulgand bugetul de stat pe 2019, nu pot fi platite alocatiile majorate de la 1 martie si ca, pentru a-si hrani orgoliul, face rau copiilor Romaniei. Dragnea a mai spus ca seful statului si liberalii sunt niste ipocriti, iar Klaus Iohannis calca peste orice cadavre pentru a mai obtine un mandat.

DANIEL DAIANU (BNR), DESPRE PROIECTUL DE LEGE DEPUS DE LIVIU DRAGNEA SI SERBAN NICOLAE: Banca Angliei e o doamna venerabila

Daniel Daianu, membru in Consiliul de Administratie al BNR, a comentat proiectul de lege depus la Senat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae, care prevede ca 95% din aurul Romaniei sa fie repatriat.

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Tot acest praf in ochi este folosit ca sa fure toate companiile romanesti

Victor Ponta ii acuza pe Liviu Dragnea si pe Darius Valcov ca s-au folosit de scandalul public din justitie pentru a fura toate companiile romanesti. Mesajul a fost postat de fostul premier pe pagina sa de.

VIDEO Ce spun social-democratii despre numirea lui Kovesi. Liviu Dragnea: I don't speak english

Pesedistii au evitat miercuri sa faca declaratii despre votul favorabil primit de Laura Codruta Kovesi in comisia LIBE pentru postul de procuror european. intrebat de presa cum comenteaza votul primit de fosta sefa DNA, presedintele PSD Liviu Dragnea a refuzat sa comenteze pe aceasta tema.

VIDEO Ce spun social-democratii despre votul primit de Kovesi n comisia LIBE. Liviu Dragnea: I don't speak english

Pesedistii au evitat miercuri sa faca declaratii despre votul favorabil primit de Laura Codruta Kovesi in comisia LIBE pentru postul de procuror european. intrebat de presa cum comenteaza votul primit de fosta sefa DNA, presedintele PSD Liviu Dragnea a refuzat sa comenteze pe aceasta tema.

Liviu Dragnea: Iohannis si liberalii sunt ipocriti pe tema Bugetului. Nu putem mari alocatiile de la 1 martie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a calificat luni pe seful statului, Klaus Iohannis, si pe liberali drept ipocriti, pentru ca prin atacarea la CCR a Legii bugetului de stat pe anul 2019 alocatiile pentru copii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )