Libnet.ro
UNICEF

11:45

In primele 7 luni, Codul Fiscal, Normele de Aplicare ale Codului Fiscal si Codul de Procedura Fiscal au suferit in total 23 de modificari

Hotnews Hotnews,
 In primele 7 luni, Codul Fiscal, Normele de Aplicare ale Codului Fiscal si Codul de Procedura Fiscal au suferit in total 23 de modificari

In primele sapte luni ale anului 2015, Codul Fiscal, Normele de Aplicare ale Codului Fiscal si Codul de Procedura Fiscal au suferit in total 23 de modificari, cele mai importante trei modificari fiind legea impozitarii bacsisului, modificarea cotei de TVA si modificarea procedurii de inregistrare in scopuri de TVA. Pentru unele companii, acestea au rezultat intr-o crestere a cheltuielilor cu administratia fiscala, serviciile de IT, consultanta fiscala si cea contabila, se arata intr-un comunicat transmis de TMF Group Romania. Modificarile legislative se intampla in contextul in care 8 din 10 companiile din Romania considera ca cea mai mare provocare a mediului de business este sistemul complex de taxe si reglementari. De asemenea, 34% din companii au declarat ca au fost nevoiti sa suplimenteze numarul de angajati in departamentul financiar, iar una din zece a fost amendata pentru nerespectarea reglementarilor nou introduse. continuă pe Hotnews

Codul Fiscal si cel de Procedura Fiscala au fost modificate de 23 de ori in primele sapte luni ale anului

Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala au fost modificate de nu mai putin de 23 de ori in primele sapte luni ale acestui an, potrivit unui comunicat al companiei de contabilitate si servicii juridice TMF Group. Desele modificari fiscale sunt una dintre cele mai mari probleme raportate de societati, predictibilitatea legislativa fiind de ani buno o doleanta a mediului de afaceri.

Basescu: Iohannis a procedat corect trimitand Codul Fiscal inapoi. Reducerea de TVA ar fi prea abrupta

Presedintele Klaus Iohannis a procedat corect trimitand Codul fiscal inapoi Parlamentului, considera Traian Basescu, subliniind ca reducerea de TVA ar fi prea abrupta. Nu pot sa nu fiu corect. Mi se pare reduce.

Discutiile pe Codul Fiscal, saptamana viitoare. Ce partide participa la dezbateri

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, vineri, ca liderii partidelor au stabilit ca de data de 20 august vor avea loc discutiii despre Codul Fiscal.

Discutiile pe Codul Fiscal, saptamana viitoare. Ce partide participa la negocieri

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, vineri, ca liderii partidelor au stabilit ca de data de 20 august vor avea loc discutiii despre Codul Fiscal.

Victor Ponta: Iohannis nu promulga Codul Fiscal doar fiindca l-am facut noi

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu a vrut sa promulge Codul Fiscal deoarece a fost realizat de PSD.

Catalin Predoiu anunta data de 20 august pentru negocierile privind Codul Fiscal: S-a convenit data in urma discutiilor informale

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, spune ca in urma discutiilor informale purtate intre liderii partidelor parlamentare s-a luat decizia ca negocierile pentru Codul Fiscal sa aiba loc pe 20 august.

UPDATE Negocierile pe Codul Fiscal, pe 20 august. Predoiu: Au avut loc intalniri informale in pregatirea acordului politic

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat ca discutia tehnica privind Codul Fiscal intre partidele parlamentare vor avea loc joi, 20 august, la ora 10. 00, la Palatul Parlamentului. Predoiu mentioneaza ca in acest sens au avut discutii informale in pregatirea acordului politic in acest sens. UPDATE Predoiu a declarat, la Digi24, ca data a fost convenita impreuna cu UNPR si asteapta confirmari si de la celelalte partide. UNPR a anuntat ca va fi reprezentat la negocieri de ministrul Eugen Nicolicea si senatorul Haralambie Vochitoiu.

Fondul Proprietatea - profit net in scadere cu 66%, in primele sase luni

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat, in primele sase luni ale anului in curs, un profit net neauditat de 356,6 milioane lei, in scadere cu 697,9 milioane lei 66%), comparativ cu rezultatul net neauditat aferent semestrului incheiat la 30 iunie 2014, care s-a situat la 1,054 miliarde de lei, potrivit raportului semestrial realizat de Franklin Templeton Investment Management Limited Sucursala Bucuresti, administratorul FP, citat de Agerpres. Principalii factori care au determinat diminuarea profitului in primele sase luni ale anului 2015 au fost rezultatul mai scazut din vanzarea participatiilor in companiile din portofoliu si nivelul mai coborat al veniturilor din dividende de la companiile din portofoliul Fondului.

Alina Gorghiu: Consultari politice pe Codul Fiscal, undeva intre 20 si 24 august

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca intalnirea tehnica dintre partide pe tema Codului fiscal trebuie sa fie bazate pe argumente si toata lumea trebuie sa arate un comportament flexibil. De.

Codul Fiscal tulbura coalitia. Ponta anunta ca nu va participa la dezbateri

Sunt ape tulburi in coalitie. Victor Ponta a anuntat ca nu va merge la dezbaterile pe tema codului fiscal initiate de UNPR. Ministrul de Finante Eugen Teodorovici si cei doi presedinti de comisii de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )