Libnet.ro
UNICEF

18:45

Primele amenzi la Spitalului Judetean de Urgenta Resita. Managerul, sanctionat cu 10.000 de lei

Antena3 Antena3,
Primele amenzi la Spitalului Judetean de Urgenta Resita. Managerul, sanctionat cu 10.000 de lei

Decizia a venit dupa ce, in spatiul public au aparut imagini socante cu bolnavi dezbracati stand in conditii mizere. Alte trei asistente si o infirmiera au fost sanctionate. continuă pe Antena3

Ministrul Nelu Tataru a dispus un control la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, dupa aparitia imaginilor cumplite din sectia COVID-19 de la spitalul din Resita

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a solicitat, miercuri, reprezentantilor Inspectiei Sanitare de Stat ISS) sa demareze de urgenta un control la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, urmare a imaginilor aparute in spatiul public privind modul in care sunt tratati pacientii din cadrul sectiei de boli infectioase.

Amenzi de peste 18.000 de lei in Spitalul Judetean de Urgenta Resita

Inspectia Sanitara de Stat a aplicat primele sanctiuni in cuantum de 18. 400 lei reprezentantilor Spitalului Judetean de Urgenta Resita, dupa prima zi de control in aceasta unitate.

Scandal in parcarea Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti

Un scandal a izbucnit, duminica seara, la aproximativ 20. 30, in parcarea Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti dupa ce mai multe rude ale unui pacient au aflat ca acesta a decedat, potrivit Observatorului Prahovean.

Inspectia Sanitara de Stat a aplicat amenzi in valoare de 18.400 de lei, la Spitalul Judetean de Urgenta Resita

Miercuri, dupa prima zi de control in SJU Resita, Inspectia Sanitara de Stat a aplicat amenzi in valoare totala de 18. 400 de lei, dupa cum se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii. Sanctiunile.

Nelu Tataru trimite un control la Spitalul de Urgenta Resita

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a solicitat, miercuri, reprezentantilor Inspectiei Sanitare de Stat ISS) sa demareze de urgenta un control la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, urmare a imaginilor aparute in spatiul public privind modul in care sunt tratati pacientii din cadrul sectiei de boli infectioase, potrivit News.

Scandal potolit cu mascatii in curtea Spitalului Judetean Ploiesti. Mai multe persoane au aruncat cu pietre in ambulante

Scandalul a izbucnit duminica seara, putin dupa ora 20. 00, in curtea Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, in parcarea din fata Unitatii de Primiri Urgente. Oamenii au inceput sa arunce cu bolovani cand au aflat ca o ruda internata a murit.

Primele sanctiuni dupa publicarea imaginilor socante din sectia COVID a spitalului din Resita Managerul, amendat cu 10.000 de lei

Inspectia Sanitara de Stat le-a dat amenzi de 18. 400 de lei reprezentantilor Spitalului Judetean de Urgenta Resita, dupa prima zi de control. Managerul spitalului a primit o amenda de 10. 000 de lei, pentru ca nu a facut lucrarile de reparatii si igienizare asumate in planul de management. Au mai fost sanctionate doua asistente sefe, o asistenta si o infirmiera. Sanctiunile au fost date dupa ce in spatiul public au aparut imagini socante din acest spital, cu pacienti dezbracati pe holuri, mizerie de nedescris si un cadavru intr-un sac de plastic in pat.

Primele sanctiuni pentru Spitalul din Resita, dupa aparitia imaginilor cumplite din sectia COVID-19

Ministerul Sanatatii a anuntat miercuri, 2 decembrie, ca Inspectia Sanitara de Stat a aplicat primele sanctiuni in cuantum de 18. 400 lei reprezentantilor Spitalului Judetean de Urgenta Resita, dupa prima zi de control in aceasta unitate.

Mort de 6 zile, ramas la morga, pentru ca angajatii spitalului judetean Ploiesti nu-i gasesc buletinul

Rudele unui barbat care a decedat pe data 25 noiembrie nu-l pot ingropa din cauza ca personalul de la Spitalul Judetean Ploiesti nu-i mai gaseste buletinul. Fara actul de identitate al persoanei decedate, rudele nu pot obtinele actele necesare pentru scoaterea de la morga si inhumare, scrie ziarulincomod. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )