Libnet.ro
UNICEF

09:15

Primele campionate din Romania incheiate din cauza coronavirusului

Online Sport Online Sport,
Primele campionate din Romania incheiate din cauza coronavirusului

In Suceava, cel mai afectat loc din Romania de noul virus gripal, nu se va mai juca fotbal in acest sezon. continuă pe Online Sport

Tesla concediaza sute de angajati temporari ai fabricilor de automobile si baterii din Statele Unite, din cauza coronavirusului

Tesla concediaza sute de angajati cu contracte temporare ai fabricilor de automobile si baterii din Statele Unite, unde activitatile sunt oprite ca urmare a restrictiilor impuse de autoritati din cauza coronavirusului, au declarat trei angajati citati de CNBC.

Alte patru decese in Romania din cauza coronavirusului Bilantul a ajuns la 122

Alte patru decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri, astfel ca bilantul a ajuns la 122. Este vorba despre trei femei si un barbat din Hunedoara, Ialomita, Timis si Neamt.

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania creste la 116

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns vineri la 116. Este vorba despre un barbat de 70 de ani din judetul Mures, care era internat din 1 aprilie. Rezultatul testului pentru coronavirus a venit in ziua decesului.

Alte doua noi decese in Romania din cauza coronavirusului. Bilantul: 94

Alte noi decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate joi, bilantul ajungand astfel la 94. Este vorba despre doua femei de 75 si 84 de ani, din Neamt si Bacau.

Directorul medical al spitalului din Urziceni a demisionat din cauza coronavirusului

Directorul medical al Spitalului Municipal din Urziceni a demisionat, invocand faptul ca nu poate face fata situatiei provocate de noul coronavirus, anunta independentonline. ro.

Glovo s-a extins in inca 2 orase din Romania si cauta curieri

Inchise temporar prin masurile autoritatilor, de limitare a epidemiei de coronavirus COVID-19, restaurantele din Romania mai pot functiona cu bucatariile, livrand mancare la domiciliu, iar acum serviciul de curierat Glovo s-a mai extins in 2 orase din Romania.

Medicii din Romania cer o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie

Zeci de mii de cadre medicale din Romania cer, intr-o scrisoare deschisa adresata autoritatilor, o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania, dar data la care acestea vor fi primite.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania in care sunt tratate cazurile de.

Cum se vede cresterea traficului de internet intr-o platforma in care sunt conectati peste 100 de operatori de retele din Romania: Cresteri de 50% pentru Facebook, Netflix si Google

Peste 100 de operatori de retele din Romania, furnizori de servicii de acces la internet, de servicii de continut, platforme de socializare, institutii guvernamentale ori financiar bancare fac schimb de trafic intre retelele lor prin intermediul platformei InterLAN, la un nivel de trafic zilnic total de pana la 235 Gbps, iar luna trecuta s-a inregistrat o crestere de aproximativ 10%, a declarat pentru HotNews. ro Eric Baleanu, presedintele Asociatiei Interlan. Cea mai mare crestere de aproximativ 50% in unele cazuri s-a observat in randul furnizorilor de servicii de continut: Facebook, Netflix, Google, Microsoft, Blizzard Entertainment etc, spune acesta.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )