Libnet.ro
UNICEF

19:00

Primele cazuri de coronavirus din New York nu au venit din Asia, ci din Europa si din alte parti ale Statelor Unite

Hotnews Hotnews,
 Primele cazuri de coronavirus din New York nu au venit din Asia, ci din Europa si din alte parti ale Statelor Unite

Primele cazuri confirmate de Covid-19 in orasul american New York s-au produs in principal din cauza transmiterii necontrolate a virusului din Europa si in alte parti ale Statelor Unite, potrivit unui nou studiu de epidemiologie moleculara efectuat pe 84 de pacienti, potrivit Rador. continuă pe Hotnews

Fiica primarului din New York, arestata la protestul din Manhattan, organizat in memoria lui George Floyd

Fiica primarului din New York, Bill de Blasio, Chiara,in varsta de 25 de ani, a fost arestata sambata, dupa ce politistii au luat o adunare ilegala care protesta, in Manhattan, impotriva.

Fiica primarului din New York, arestata la protestele din SUA

Fiica primarului orasului New York s-a numarat printre cei aproape 790 de oameni care au fost arestati in oras de la izbucnirea protestelor din SUA, scrie Associated Press.

Scene socante la protestele din SUA: Masinile de politie intra intentionat in multimea stransa la New York

Politia din New York a inceput o investigatie dupa ce o filmare in care o masina de politie a departamentului intra direct intr-un grup de protestatari a aparut pe internet, relateaza CNN.

Cum a fost ucis George Floyd. New York Times a refacut scena cu imagini de la martori si de pe camerele de supraveghere Moartea barbatului a declansat cele mai ample proteste din SUA din ultimii ani (VIDEO)

Jurnalistii de la New York Times au publicat un clip de 8 minute si 46 de secunde ce surprinde din mai multe unghiuri momentul in care George Floyd, aflat in custodia politiei, este ucis. inregistrarea cuprinde.

Violente in SUA. Fiica primarului New York-ului, arestata in timpul protestelor din Manhattan VIDEO

Fiica primarului New York-ului, Bill de Blasio, a fost arestata sambata noapte in Manhattan, in timpul unui protest din apropiere de Union Square, au declarat surse din politie.

Proteste in SUA: Fiica primarului New York-ului a fost arestata

Fiica primarului New York-ului s-a numarat printre cei aproape 790 de oameni care au fost arestati in oras de la izbucnirea protestelor din SUA, scrie Associated Press.

Imagini virale: Doua masini de politie intra in multime la New York, in timpul unei manifestatii in memoria lui George Floyd (VIDEO)

Imagini filmate in timpul unor proteste izbucnite la New York, organizate in memoria lui George Floyd, americanul de culoare care a murit dupa ce a fost imobilizat in mod brutal de catre politisti in.

VIDEO Ancheta la New York dupa ce doua masini de politie intra in multime la o manifestatie in memoria lui George Floyd

Imagini filmate la o manifestatie in memoria lui George Floyd la New York surprind o masina de politie care intra in multime, o scena care a avut loc in cartierul Brooklyn, la intersectia Flatbush Avenue cu St. Marks Street.

Primarul general Gabriela Firea, despre proiectele de testare pentru coronavirus din Capitala, in direct pe B1 TV. Ce presupune fiecare si care sunt primele rezultate (VIDEO)

Primarul general Gabriela Firea a prezentat, duminica seara, in direct pe B1 TV, proiectele de testare pentru coronavirus dedicate cetatenilor din Capitala. Edilul a explicat ca ambele au inceput si a vorbit.

Romania, 1.253 de decese legate de COVID-19. Ultimele victime sunt pacienti infectati cu coronavirus din Bucuresti, Ilfov, Iasi si Brasov

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata dimineata, ca alti cinci pacienti infectati cu coronavirus au murit in tara, astfel ca bilantul deceselor legate de COVID-19 din Romania a ajuns la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )