Libnet.ro
UNICEF

01:05

PRIMELE DECLARATII ale IUBITULUI CROAT despre actul de VIOLENTA asupra DANIELEI! Reactia barbatului starneste CONTROVERSE!

B1 B1,
PRIMELE DECLARATII ale IUBITULUI CROAT despre actul de VIOLENTA asupra DANIELEI! Reactia barbatului starneste CONTROVERSE!

Daniela Crudu a ajuns la urgente duminica dimineata, dupa ce a fost batuta cu brutalitate de iubitul croat. Vedeta nu a depus plangere, insa a renuntat definitiv larelatia amoroasa pe care o aveacu Sego. continuă pe B1

PRIMELE DECLARATII ale IUBITULUI CROAT despre actul de VIOLENTA asupra DANIELEI! Daca ar fi batut-o, nu mai iesea din spital. Reactia HALUCINANTA a barbatului starneste CONTROVERSE!

Daniela Crudu a ajuns la urgente duminica dimineata, dupa ce a fost batuta cu brutalitate de iubitul croat. Vedeta nu a depus plangere, insa a renuntat definitiv larelatia amoroasa pe care o aveacu Sego.

Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt. Nici nu isi mai poate deschide ochii

Duminica dimineata, la ora 5:30,Daniela Crudu asunat la 112 si a afirmat ca este agresata fizic de iubitul ei. in momentul in care oamenii legii s-au deplasat la fata locului, autoritatile au constatat ca cele spuse de Daniela erau adevarate. Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt in momentul in careDaniela a .

Raed Arafat, primele declaratii despre romanul infectat cu coronavirus

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a explicat, la Antena 3, ce se intampla cu romanul infectat cu coronavirus de pe nava de croaziera Diamond Princess, in apele teritoriale ale Japoniei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )