Libnet.ro
UNICEF

14:00

Raed Arafat, primele declaratii despre romanul infectat cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, primele declaratii despre romanul infectat cu coronavirus

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a explicat, la Antena 3, ce se intampla cu romanul infectat cu coronavirus de pe nava de croaziera Diamond Princess, in apele teritoriale ale Japoniei. continuă pe Antena3

Romanul infectat cu coronavirus este argesean. DSP Arges: Nu este nicio problema de sanatate publica

Cetateanul romanul infectat cu coronavirus, aflat acum pe vasul de croaziera pus sub carantina in Japonia este argesean.

Raed Arafat, despre romanul infectat cu coronavirus: Nu se pune problema readucerii lui in tara

Coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a respins, pentru moment, posibilitatea ca romanul de pe vasul Diamond Princess infectat cu coronavirus sa fie repatriat pentru a fi tratat in.

Din ce judet este romanul infectat cu coronavirus. Ce masuri s-au luat in privinta sa

Un roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in carantina in apele teritoriale japoneze, a fost depistat infectat cu coronavirus. Din ce judet este si ce masuri s-au luat in privinta sa? Din ce judet este romanul infectat cu coronavirus? Un roman de pe vasul de croaziera Diamond Princess, aflat in apele teritoriale .

Romanul infectat cu coronavirus este din Arges. Prefectul judetului: Nu va fi adus in tara, ci va fi tratat la spitalul din Japonia in care a fost transportat dupa diagnosticare

Romanul infectat cu coronavirus pe nava de croaziera Diamond Princess este din judetul Arges, a anuntat prefectul judetului, Emanuel Soare, citat de universulargesean. ro. Va pot confirma ca este din.

Romanul infectat cu coronavirus este din Pitesti

Romanul infectat cu coronavirus este din Pitesti. Informatia a fost confirmata oficial de autoritati.

Romanul infectat cu coronavirus este din Arges

Romanul infectat cu coronavirus este din judetul Arges. Informatia a fost confirmata oficial de autoritati.

Reactia lui Raed Arafat, dupa ce a fost confirmat primul roman infectat cu coronavirus

Un roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in apele teritoriale japoneze, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Ambasada Romaniei la Tokyo a fost notificata de catre Ministerul de Externe al Japoniei ca un cetatean roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in apele teritoriale japoneze, a fost depistat pozitiv cu .

Raed Arafat, detalii de ultima ora. Ce se intampla cu romanii de pe vasul de croaziera Diamond Princess

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a explicat, joi, la Antena 3, ce se intampla pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in apele teritoriale ale Japoniei.

Raed Arafat trage un semnal de alarma: OUG pe sanatate poate seca bugetul de stat!

Ordonanta de urgenta care vizeaza liberalizarea programelor nationale de sanatate este periculoasa pentru ca poate seca bugetul de stat, a declarat Raed Arafat in exclusivitate la Antena 3.

Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt. Nici nu isi mai poate deschide ochii

Duminica dimineata, la ora 5:30,Daniela Crudu asunat la 112 si a afirmat ca este agresata fizic de iubitul ei. in momentul in care oamenii legii s-au deplasat la fata locului, autoritatile au constatat ca cele spuse de Daniela erau adevarate. Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt in momentul in careDaniela a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2256 seconds )