Libnet.ro
UNICEF

19:46

Primele detalii despre iPhone 12 au ajuns online: de ce ar putea fi mai bun decat viitorul Galaxy S

Playtech Playtech,
Primele detalii despre iPhone 12 au ajuns online: de ce ar putea fi mai bun decat viitorul Galaxy S

Cu doar cateva luni ramase pana la lansarea noii generatii de terminale Apple, numarul zvonurilor referitoare la iPhone 12 a explodat. O serie de proiecte CAD cu schemele pentru iPhone 12 au. continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, detalii despre testarea populatiei pentru COVID-19: Vor fi probabil zeci de mii de teste

Alexandru Rafila, presedinte al Societatii Romane de Microbiologie, a oferit detalii despre testarea populatiei pentru coronavirus, anuntata de ministrul Sanatatii. Astfel, testarea va avea loc cel mai probabil in a doua jumatate a lunii iunie si in.

Presedintele Consiliului National al Rectorilor, noi detalii despre examenele de admitere la facultate si de finalalizare a studiilor: Anul scolar si universitar trebuie sa se incheie

Examenele de semestru, de an, de finalizare a studiilor si de admitere trebuie sustinute preponderent online, a declarat sambata, presedintele Consiliului National al Rectorilor, Sorin Cimpeanu. Am trait do.

Noi detalii despre Xbox Series X: cea mai importanta veste despre jocurile optimizate

Daca te gandesti sa-ti cumperi noua consola Xbox Series X, trebuie sa ai in vedere cateva detalii importante despre jocurile care vor fi disponibile pe viitorul hardware. Nu toate jocurile.

Noi detalii despre inceperea scolilor in Romania: sute de mii de persoane, afectate

In ultimele saptamani, s-a discutat foarte mult despre redeschiderea scolilor, fie doar si pentru copiii din clasele a XII-a si a VIII-a. Ministrul Educatiei a mai venit cu o completare. in.

Cum mentii unita o echipa in epoca muncii de acasa? Cum mentii leadershipul in vremea coronacrizei? Petru Pacuraru, HPDI, vine miercuri de la ora 12 la o intalnire online deladistanta

Cum motivezi deladistanta o echipa formata din oameni foarte diferiti care lucreaza acum de acasa pentru a-ti atinge obictivele firmei? E mai dificil sau mai usor sa devii lider in perioada crizelor? Care este diferenta dintre un lider si un manager? La toate aceste intrebari va raspunde in cadrul unei intalniri deladistanta miercuri de la ora 12, Petru Pacuraru, unul dintre pionierii training-ului si coaching-ului de leadership in Romania. Pacuraru este managing partner al Human Performance Development International HPDI), companie specializata in consultanta de leadership, reprezentandu-l pe cunoscutul trainer Jim Bagnola in Europa de Sud-Est.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )