Libnet.ro
UNICEF

16:15

Primele detalii despre Samsung Galaxy S10. Cand se lanseaza viitorul flagship

Adevărul Adevărul,
Primele detalii despre Samsung Galaxy S10. Cand se lanseaza viitorul flagship

Nici nu a trecut bine lansarea lui Galaxy S9 ca lumea deja asteapta urmatorl flagship al companiei din Coreea de Sud. Primele detalii au inceput deja sa iasa la suprafata pe internet si au legatura cu designul noului terminal. Este de retinut ca unul dintre cele mai importante aspecte de pe S8 si S9 va fi prezent si la Samsung Galaxy S10. continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy S10: designul viitorului telefon este deja gata

Samsung Galaxy S10 va vedea lumina zilei abia in februarie-martie 2019, insa designul viitorului telefon ar fi deja gata. Samsung Galaxy S10 este urmatorul flagship pe care producatorul sud-coreean il va aduce pe piata anul viitor. S9 nici macar nu apucase sa se lanseze si aveam deja stiri cu urmatorul telefon, iar acum, la aproape [].

Samsung Galaxy S9 vs. iPhone X: 9 motive pentru care ai vrea un Samsung

Samsung Galaxy S9 tinde sa fie mai bun decat iPhone X. Chiar daca ai crezut mereu ca Apple e compania cu cele mai calitative produse, aceste argumente s-ar putea sa-ti schimbe parerea. Daca ai cheltuit deja o avere pe iPhone X si te simti putin frustrat de titlul acestui articol, nu-ti face griji. iPhone X [].

Israelul a facut publice detalii despre presupuse forte aeriene ale Iranului in Siria

Israelul a facut publice astazi detalii despre presupuse forte aeriene ale Iranului in Siria, printre care s-ar afla si avioane civile care sunt suspectate ca ar transfera arme, semn ca acestea ar putea fi atacate daca tensiunile cu Teheranul cresc, informeaza Reuters.

Samsung Galaxy S9 ajunge pe primul loc in cel mai important clasament

Fanii smartphone-urilor create de Samsung vor aprecia cu siguranta ocuparea de catre Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus a primelor locuri in clasamentul Consumer Reports. Sunt multe motive sa te arunci la achizitia unui Galaxy S9, chiar daca pretul nu este unul dintre cele mai accesibile. Daca aveai insa nevoie de unul in plus, acesta [].

Samsung Galaxy S9 in aceasta editie limitata e distribuit prin Vodafone

Samsung a scos pe piata o editie limitata de Galaxy S9 si S9 Plus, distribuita doar pentru Vodafone din Olanda. Editia e personalizata pentru fanii Formula 1. Samsung a colaborat cu cei de la Red Bull Racing si reprezentantul Vodafone din Olanda pentru a face o surpriza entuziastilor de curse de Formula 1. Daca si [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )