Libnet.ro
UNICEF

12:15

Samsung Galaxy S9 ajunge pe primul loc in cel mai important clasament

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S9 ajunge pe primul loc in cel mai important clasament

Fanii smartphone-urilor create de Samsung vor aprecia cu siguranta ocuparea de catre Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus a primelor locuri in clasamentul Consumer Reports. Sunt multe motive sa te arunci la achizitia unui Galaxy S9, chiar daca pretul nu este unul dintre cele mai accesibile. Daca aveai insa nevoie de unul in plus, acesta []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S9 vs. iPhone X: 9 motive pentru care ai vrea un Samsung

Samsung Galaxy S9 tinde sa fie mai bun decat iPhone X. Chiar daca ai crezut mereu ca Apple e compania cu cele mai calitative produse, aceste argumente s-ar putea sa-ti schimbe parerea. Daca ai cheltuit deja o avere pe iPhone X si te simti putin frustrat de titlul acestui articol, nu-ti face griji. iPhone X [].

Primele detalii despre Samsung Galaxy S10. Cand se lanseaza viitorul flagship

Nici nu a trecut bine lansarea lui Galaxy S9 ca lumea deja asteapta urmatorl flagship al companiei din Coreea de Sud. Primele detalii au inceput deja sa iasa la suprafata pe internet si au legatura cu designul noului terminal. Este de retinut ca unul dintre cele mai importante aspecte de pe S8 si S9 va fi prezent si la Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10: designul viitorului telefon este deja gata

Samsung Galaxy S10 va vedea lumina zilei abia in februarie-martie 2019, insa designul viitorului telefon ar fi deja gata. Samsung Galaxy S10 este urmatorul flagship pe care producatorul sud-coreean il va aduce pe piata anul viitor. S9 nici macar nu apucase sa se lanseze si aveam deja stiri cu urmatorul telefon, iar acum, la aproape [].

FCSB revine pe primul loc dupa cea mai categorica victorie din playoff

Meci dominat autoritar de FCSB, luni seara, la Giurgiu cu Astra din localitate si o victorie cu 3-0 1-0) prin care formatia pregatita de Nicolae Dica revine pe primul loc al clasamentului.

Rochia Mea: cel mai sexy clip Ruby ever!

Dupa o pauza de cateva luni, Ruby revine cu cel mai fresh produs al acestui an: Rochia Mea! Un clip bogat si plin de senzualitate, Rochia mea aduce in acelasi loc dansatoare de cabaret, zeci de tinute sexy, decoruri construite special pentru acest concept si mai mult de 22 de ore de filmare. Toate astea in regia lui SAN, dupa un concept si scenariu marca Ruby.

O prestigioasa revista a desemnat cel mai frumos om din lume

Cantareata americana Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru ca este un model de viata care imbina onestitatea si increderea, a anuntat.

Pretul aluminiului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, din cauza sanctiunilor impuse de SUA grupului rus Rusal

Pretul aluminiului a atins luni, la Londra, cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, continuand cresterea record inregistrata saptamana trecuta.

Cel mai odios criminal in serie, o superba femeie din Romania! Ce le facea amantilor sai

Povestea Verei Renczi, o femeie din Romania care a omorat 35 de barbati, este desprinsa parca dintr-un film marca Hollywood. Cel mai probabil, Vera s-a nascut la sfarsitul secolului al XIX-lea, in.

Cresterea economica din 2017, cel mai inalt ritm din perioada post-criza, spune BNR

Membrii Consiliului de Administratie al bancii centrale au sesizat ca, pe ansamblul anului 2017, cresterea economica a atins cel mai inalt ritm din perioada post-criza, dar accelerarea ei semnificativa a fost.

Samsung Galaxy S9, aproape de 10 [TECH REVIEW]

S9 e un smartphone solid, care se asaza bine in mana si-ti da senzatia de putere inca de la primul contact. Combinatia de sticla Gorilla Glass 5) si metal il face elegant, alunecos si magnet pentru amprente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )