Libnet.ro
UNICEF

15:30

Primele Doamne care au adus stil la Casa Alba. Ce au purtat Jackie, Melania sau Michelle la ceremoniile de depunere a juramantului?

Adevărul Adevărul,
Primele Doamne care au adus stil la Casa Alba. Ce au purtat Jackie, Melania sau Michelle la ceremoniile de depunere a juramantului?

Ne-am despartit deja de unul dintre cei mai controversati presedinti ai Americii, Donald Trump, dar si de una dintre cele mai elegante Prime Doamne din toate timpurile. Este vorba despre Melania Trump, fostul fotomodel. continuă pe Adevărul

Ce i-a scris Donald Trump lui Joe Biden in scrisoarea pe care i-a lasat-o in Biroul Oval de la Casa Alba. FOTO

Joe Biden, noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, a dezvaluit ca Donald Trump, a respectat traditia si i-a lasat o scrisoare foarte generoasa inainte de a pleca de la Casa Alba. Ce.

VIDEO Momentul in care Joe Biden a ajuns la Casa Alba pentru prima data de la investire

Presedintele SUA, Joe Biden, a ajuns miercuri la Casa Alba, dupa depunerea juramantului si depunerea unei coroane de flori la mormantul soldatului necunoscut.

Ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021

S-a aflat ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021. Ce se intampla dupa ce intre SUA si Europa, in ultima perioada, a fost un scandal continuu, cititi in articolul de mai jos. Ce se intampla cu tara noastra dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in .

Fiica cea mica a lui Trump s-a logodit la Casa Alba, chiar in ultima zi de mandat

Tiffany Trump, fiica cea mica a presedintelui american in exercitiu, si-a anuntat logodna cu Michael Boulos, marti, la Casa Alba, in ultima zi cu norma intreaga a mandatului lui Donald Trump, mandat care se incheie miercuri seara, la ora 18. 00, ora Romaniei.

CASA ALBA Un mesaj de adio de la prima doamna, Melania Trump

Prima doamna, Melania Trump, a reflectat asupra celor patru ani petrecuti la Casa Alba in timpul unu.

Donald Trumpar putea sa gratieze pana la 100 de persoane, in ultma sa zi la Casa Alba

Donald Trump ar putea sa gratieze pana la 100 de persoane, in ultma sa zi la Casa Alba. Printre cei care ar putea beneficia de gratiere sse afla fondatorul WikiLeaks Julian Assange, fostul sau consilier St.

Donald Trump pleaca de la Casa Alba drept cel mai nepopular presedinte american de dupa 1945

Un ultim sondaj care-l vizeaza pe presedintele american in exercitiu, Donald Trump, arata ca acesta paraseste Casa Alba cu o cota de popularitate la cel mai mic nivel de la instalarea sa in fruntea Statelor Unite si cu o cota de popularitate medie pentru cei 4 ani care marcheaza un record negativ post-1945.

Tiffany Trump s-a logodit in ultimele minute la Casa Alba. Iubitul ei Michael Bolous i-a oferit un inel cu diamnete de peste 1 milion de dolari (FOTO)

Fiica lui Donald Trump, Tiffany a fost ceruta in casatorie chiar in gradina de la Casa Alba, cu cateva minute inainte ca familia sa paraseasca resedinta. Tifaany si iubitul ei, milionarul Michael sunt.

Donald Trump a plecat de la Casa Alba

Presedintele Trump a parasit Casa Alba pentru ultima data pe Air Force One inaintea inaugurarii pres.

Donald Trump a plecat de la Casa Alba: A fost mare onoare VIDEO

Donald Trump a parasit miercuri Casa Alba pentru ultima oara in calitate de presedinte al Statelor Unite, insotit de catre prima-doamna Melania Trump, relateaza The Associated Press.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )