Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tiffany Trump s-a logodit in ultimele minute la Casa Alba. Iubitul ei Michael Bolous i-a oferit un inel cu diamnete de peste 1 milion de dolari (FOTO)

B1 B1,
Tiffany Trump s-a logodit in ultimele minute la Casa Alba. Iubitul ei Michael Bolous i-a oferit un inel cu diamnete de peste 1 milion de dolari (FOTO)

Fiica lui Donald Trump, Tiffany a fost ceruta in casatorie chiar in gradina de la Casa Alba, cu cateva minute inainte ca familia sa paraseasca resedinta. Tifaany si iubitul ei, milionarul Michael sunt. continuă pe B1

Donald Trump a plecat de la Casa Alba

Presedintele Trump a parasit Casa Alba pentru ultima data pe Air Force One inaintea inaugurarii pres.

Donald Trump a plecat de la Casa Alba

Donald Trump a parasit Casa Alba, cu cateva ore inaintea ceremoniei de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, relateaza Digi24.

Donald Trump, gratiere in ultimele minute de mandat. Ce fapte a comis Albert Pirro, sotul unei sustinatoare a fostului presedinte

Donal Trump a profitat de ultimele momente petrecutein fuctia de presedinte al SUA. Cu mai putin de jumatate de ora inainte de expirarea mandatului, Trump a acordat ultima gratiere unei persoane condamnate.

Donald Trump a plecat de la Casa Alba: A fost mare onoare VIDEO

Donald Trump a parasit miercuri Casa Alba pentru ultima oara in calitate de presedinte al Statelor Unite, insotit de catre prima-doamna Melania Trump, relateaza The Associated Press.

Donald Trump pleaca de la Casa Alba drept cel mai nepopular presedinte american de dupa 1945

Un ultim sondaj care-l vizeaza pe presedintele american in exercitiu, Donald Trump, arata ca acesta paraseste Casa Alba cu o cota de popularitate la cel mai mic nivel de la instalarea sa in fruntea Statelor Unite si cu o cota de popularitate medie pentru cei 4 ani care marcheaza un record negativ post-1945.

Tiffany, fiica lui Donald Trump, s-a logodit inainte de a pleca de la Casa Alba

Fiica mai mica a presedintelui Donald Trump si Michael Boulos s-au aflat in Florida, in timp ce ulti.

Fiica cea mica a lui Trump s-a logodit la Casa Alba, chiar in ultima zi de mandat

Tiffany Trump, fiica cea mica a presedintelui american in exercitiu, si-a anuntat logodna cu Michael Boulos, marti, la Casa Alba, in ultima zi cu norma intreaga a mandatului lui Donald Trump, mandat care se incheie miercuri seara, la ora 18. 00, ora Romaniei.

CASA ALBA Un mesaj de adio de la prima doamna, Melania Trump

Prima doamna, Melania Trump, a reflectat asupra celor patru ani petrecuti la Casa Alba in timpul unu.

Ce i-a scris Donald Trump lui Joe Biden in scrisoarea pe care i-a lasat-o in Biroul Oval de la Casa Alba. FOTO

Joe Biden, noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, a dezvaluit ca Donald Trump, a respectat traditia si i-a lasat o scrisoare foarte generoasa inainte de a pleca de la Casa Alba. Ce.

Schimbare de putere in SUA: Donald si Melania Trump au parasit Casa Alba (VIDEO)

20 ianuarie 2021 este ziua schimbarii pentru Statele Unite. Dupa patru ani cu Donald Trump la Casa Alba, SUA se pregatesc de o noua era. Joe Biden va deveni, miercuri, al 46-lea presedinte din istoria SUA. in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )