Libnet.ro
UNICEF

08:47

Primele imagini din club cu Ilie Nastase. Fostul tenismen surprins cand bea - VIDEO

Antena3 Antena3,
Primele imagini din club cu Ilie Nastase. Fostul tenismen surprins cand bea - VIDEO

Au aparut imaginile cu Ilie Nastase in timp ce bea in club, inainte de scandalul de vineri cu politistii. Ilie Nastase a petrecut in club cu Gabi Tamas, iar sotia acestuia chiar a postat o fotografie de la. continuă pe Antena3

Primele imagini din momentul in care Ilie Nastase a fost incatusat (VIDEO)

Au aparut primele imagini din momentul incatusarii lui Ilie Nastase. in filmuletul fara sunet se poate observa cum politistii incearca sa il scoata din masina, acesta opune rezistenta, iar dupa ce.

VIDEO Momentul in care Ilie Nastase a fost incatusat - primele imagini

Imagini cu momentul in care fostul tenisman Ilie Nastase a fost prins si ridicat de politisti, vineri, au fost publicate sambata de Antena 3. in imaginile difuzate, se vede cum Nastase este scos din masina de catre oamenii legii, acesta opune rezistenta si, in cele din urma, este pus la pamant, cu fata in jos, si incatusat.

Sora lui Ilie Nastase a MURIT, dupa SCANDALUL dintre fostul tenismen si politisti

Ilie Nastase a mai primit azi noapte o lovitura sub centura dupa scandalul pe care l-a avut cu politistii, sora lui, Georgeta, a murit la 73 de ani, dupa clime lungi de suferinta. Fostul tenismen a avut.

Brigada Rutiera, informatii DEVASTATOARE despre Ilie Nastase. Ce a facut fostul tenismen dupa ce a fost oprit de politisti (VIDEO)

Ilie Nastase s-a ales cu doua dosare in doar cateva ore. Dupa ce vineri dimineata a fost luat pe sus de politisti pentru ca a fost prins beat la volan si s-a certat cu agentii, putin mai tarziu a fost din.

Ilie Nastase, atac devastator: ce a spus fostul mare tenismen despre Mugur Isarescu

Ilie Nastase continua conflictul cu cei de la BNR, pe care ii acuza ca au ingropat turneul ATP de la Bucuresti, mutat intre timp la Budapesta.

Sora fostului tenismen Ilie Nastase a murit

Fostul tenismen Ilie Nastase a anuntat, vineri, pe Facebook, decesul surorii sale, Georgeta Kornmann, in varsta de 73 de ani.

Tragedie in familia lui Ilie Nastase! Sora fostului tenismen a murit

Momente de cosmar pentru Ilie Nastase. Dupa ce a fost prins baut la volan si a intrat intr-un scandal urias cu politia, fostul tenismen a primit o alta veste socanta. Sora acestuia a murit. Georgeta.

Tragedie in familia lui Ilie Nastase! Sora fostului tenismen, Georgeta Kormann, a murit

Momente de cosmar pentru Ilie Nastase. Dupa ce a fost prins baut la volan si a intrat intr-un scandal urias cu politia, fostul tenismen a primit o alta veste socanta. Sora acestuia a murit. Georgeta.

Avocatul lui Ilie Nastase: A fost examinat de un medic de garda. Ilie Nastase a suferit numeroase leziuni

Avocatului lui Ilie Nastase, Eliza Ene Corbeanu, a declarat la Antena 3 ca medicul care l-a examinat pe fostul tenismen a emis o scrisoare medicala prin care a constatat ca a suferit numeroase leziuni. Venise.

Fostul sef al Politiei Rutiere, despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase. Greseala uriasa comisa de fostul tenismen

Lucian Dinita, fost sef al Politiei Rutiere, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu trebuia sa se ajunga la un scandal intre Politia Rutiera si Ilie Nastase. Exista cateva fracturi de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )