Libnet.ro
UNICEF

10:45

Primele imagini cu momentul in care un elev din Giurgiu este batut de un jandarm - VIDEO

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu momentul in care un elev din Giurgiu este batut de un jandarm - VIDEO

Avem imaginile cu momentul in care un elev de 16 ani este batut de un jandarm, chiar la scoala. Va reamintim ca incidentul extrem de grav s-a petrecut intr-un liceu din judetul Giurgiu! Jandarmul a lovit. continuă pe Antena3

Prima reactie a Jandarmeriei dupa ce un elev din Giurgiu a fost lovit cu brutalitate de un jandarm, chiar la scoala: Un asemenea comportament nu este tolerat

JandarmeriaRomana a avut o prima reactie dupa ce un elev de 16 ani a fost batut de un jandarm, chiar la scoala. S-a intamplat in judetul Giurgiu, la liceul Teologic din Mihailesti. Subofiterul care.

Mancarea din spitale este o bataie de joc. O spun nu doar bolnavii, ci si ministrul Sanatatii

Mancarea din spitale este o bataie de joc. O spun nu doar bolnavii, ci si ministrul Sanatatii. Si asta dupa ce o echipa Antena 3 i-a prezentat oficialului meniul unui copil internat: doi crenvursti si o.

Un elev din Olt a dat in judecata scoala, inspectoratul si ministerul si A CASTIGAT PROCESUL. Ce reclama tanarul

Decizie fara precedent in Romania. Judecatorii au dat castig de cauza unuifost elev care a dat in judecata scoala, inspectoratul si ministerul Educatiei pe motiv ca a fost mutat disciplinar la o.

Un fost elev din Olt a dat in judecata scoala la care a invatat si a castigat procesul

Andrei Ionut Cocirlau, fost elev al Liceului Teoretic Tudor Vladimirescu din Draganesti-Olt, a castigat un proces intentat scolii, inspectoratului si ministerului in 2016. Cocirlau a contestat atunci mutarea sa disciplinara la o alta unitate de invatamant, potrivit realitateadeolt. net.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )